Campionatul PGA Championship

Campionatul PGA (denumit adesea US PGA Championship sau USPGA în afara Statelor Unite) este un turneu anual de golf desfășurat de Asociația Jucătorilor de Golf Profesional din America. Este unul dintre cele patru mari campionate masculine de golf profesionist.

Bootstrap Image Preview

Masters Tournament

Turneul Masters (denumit de obicei pur și simplu Masters, sau U.S. Masters în afara Americii de Nord) este unul dintre cele patru mari campionate de golf profesionist. Programat pentru prima săptămână completă a lunii aprilie, Masters este prima majoră a anului și, spre deosebire de celelalte, se desfășoară întotdeauna în aceeași locație, Augusta National Golf Club, un teren privat din sud-estul Statelor Unite, în oraș. din Augusta, Georgia.

Bootstrap Image Preview

United States Open Championship

United States Open Championship, cunoscut în mod obișnuit ca U.S. Open, este campionatul național deschis anual de golf din Statele Unite. Este al treilea dintre cele patru mari campionate de golf și se află în programul oficial atât al Turului PGA, cât și al Turului European.

Bootstrap Image Preview

The Open Championship

Campionatul Open, denumit adesea Open sau British Open, este cel mai vechi turneu de golf din lume și unul dintre cele mai prestigioase. Fondată în 1860, a avut loc inițial anual la Prestwick Golf Club din Scoția. Mai târziu, locul s-a rotit între un grup select de terenuri de golf din Marea Britanie.

Bootstrap Image Preview