Cine suntem?

Echipa ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bucuresti dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ne respectăm și vă respectăm: Polița de Insolvență 2022 - 2023.

Ce facem?

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Cum facem?

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Adresa: Piața Națiunile Unite, nr.3-5, Bl.1, Sc.1, Et.1, Ap.7, Sector 4 (Blocul Turn lângă Curtea de Apel)

Tel.: 031 425 19 15 | Mobil: 0740 091 802 | 0800 950 937 | 0755 013 984

E-mail: info@eventuria.ro

Bootstrap Image Preview

Adresa 1: Str. Smeurei, nr. 7

Adresa 2: Str. Victoriei, nr. 9

Tel.: 0248 21 99 30 | Mobil: 0740 091 802 | 0755 013 983 | 0755 088 410

E-mail: info@eventuria.ro

ECHIPA NOASTRĂ

Bootstrap Image Preview

Cristina Dragomir | 0755 195 555

Sunt o persoana creativa si atentia la detalii este o caracteristica care ma defineste atat in plan personal, cat si profesional in calitate de Luxury Travel Manager, deoarece, asa cum spunea si Givenchy, “luxul este in fiecare detaliu”. Imi place sa dau dovada de empatie, rabdare si devotament in tot ceea ce fac si fata de persoanele cu care relationez si lucrez. Obiectivul meu este sa le aduc multumire si zambete prin amintirile deosebite construite impreuna.

Citat : « Nu incerca sa devii o persoana de succes, ci una de valoare ! » - Albert Einstein

Bootstrap Image Preview

Iulia Diaconu | 0755 013 983

Din 2012, visul de a-i îmbogăți pe oameni prin experiențele oferite de călătorii s-a materializat. Îmi plac vacanțele active și să aflu cât mai multe despre destinațiile în care merg. Călatorie = experiență = bogăție!

Citat : « Odată trasat drumul, nu se poate să nu mergi înainte. » - Antoine de Saint-Exupery

Bootstrap Image Preview

Georgiana Cirstea | 0755 088 410

Absolventă în Științe Economice, specializarea Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, sunt o persoană căreia îi place să călătorească, să descopere și să afle toate misterele unei destinații noi. Sunt pasionată de turism și sunt pregătită să îți ofer o experiență unică.

Citatul care mă caracterizează: «Nu te limita. Multi oameni se limiteaza la ceea ce cred ei ca pot sa faca. Poti sa mergi atat de departe cat te lasa propria ta minte. Aminteste-ti: ceea ce crezi, poti obtine! ». Mary Kay Ash

Bootstrap Image Preview

Georgiana Sanda | 0755 013 984

Cred in oportunitatea de a călători și visez să văd și eu lumea! Sunt la început în această carieră, știu că am multe de învățat, sunt meticuloasa, perseverenta, ordonata, îmi place să comunic și să ajut.

Citatul care mă caracterizează: « Perseverența este cheia succesului ».

Bootstrap Image Preview

Sunt o persoană motivată, ce iubește noutatea și organizarea lucrurilor. Reușesc să îmbin pozele din destinații cu textele ce te vor ajuta să descoperi cât mai multe oferte. De ce Eventuria? Fiindcă e o noutate pentru toată lumea!

Citatul care mă caracterizează: « Biruința nu e obligatorie. Obligatorie e lupta! ».

Bootstrap Image Preview

Mă pasionează domeniul juridic. atât în relațiile comerciale, contractuale, cât și în cel al resurselor umane. Relațiile interumane se construiesc greu și se distrug repede, dar dacă termenii cooperării sunt bine definiți, părțile ajung să fie implicate într-un parteneriat win - win și astfel toată lumea are de câștigat.

Citatul care mă caracterizează este cel al Președintelui american Abraham Lincoln: Să avem convingerea că dreptatea face puterea și cu această credință să îndrăznim să ne facem datoria până la capăt, așa cum o înțelegem.

MESAJUL CEO-ULUI

Lecturile mele, cunoștințele cu privire la cultura și valorile acestei lumi, acumulate în formarea mea profesională, m-au însuflețit să încep această aventură antreprenorială, deloc ușoară, însă suficient de compensatoare atunci când realizez valoarea pe care o dau înapoi societății: tineri care au un loc de muncă civilizat și stabil, pe care i-am format în spiritul respectului față de muncă, disciplină și dăruire / pasiune pentru ceea ce fac, dar și pentru turiștii lor, călători care revin din vacanțe cu cele mai bune referințe și impresii, pentru că noi recomandăm ceea ce știm că este de recomandat, verificăm și consiliem astfel încât să fie o vacanță reușită, plusvaloare comunității prin plata taxelor și impozitelor și menținerea unei activități care contribuie la dezvoltarea societății pe care cu toții o vrem mai bună!

Eventuria este produsul nostru de travel și sursa ta de informare cu privire la toate evenimentele muzicale, sportive, culturale care au loc în Europa și în lume! Aici este locul în care afli când şi unde se organizează evenimente sportive, muzicale si culturale care te interesează. Vei găsi ştiri multe şi exacte. Vei şti înaintea tuturor. Tot de aici poţi să cumperi pachetul turistic care conține cazare și alte servicii + biletele de intrare la evenimente unde vrei să participi. Pentru tine şi pentru prietenii tăi. Noi vom avea grijă să le primeşti la timp fără îndoială!

Produsul este mândria și BRAND-ul nostru de nișă! Pachetele turistice de evenimente sportive, muzicale și culturale sunt garantate, raportul calitate – siguranta – pret fiind unul optim! Puteti fi alaturi de idolii voștri intr-un week-end scurt si relaxant! Puteți participa la orice eveniment muzical sau sportiv din lume.

Conf. univ. dr. Carmen Nicolescu | 0740 091 802

Bootstrap Image Preview