Termeni si conditii de utilizare website

Bine a╚Ťi venit pe website-ul oficial al https://eventuria-ro.tf-dev-new.travelfuse.ro/.
V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu mare aten╚Ťie ╚Öi s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile de mai jos ├«nainte de a utiliza website-ul nostru.

SITE

Acest website este proprietatea GROUP G4 PROMOTION SRL, companie ├«nregistrat─â in Rom├ónia la Registrul Comertului cu nr. J3/406/2003, av├ónd CUI 15308727 ╚Öi cu sediul social ├«n Rom├ónia. Con╚Ťinutul publicat al acestui website este proprietatea GROUP G4 PROMOTION SRL, care ├«╚Öi rezerv─â, de asemenea, ╚Öi dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

ACCEPTARE TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII

Prin accesarea acestui website sunte╚Ťi de acord cu urm─âtorii termeni ╚Öi urm─âtoarele condi╚Ťii, f─âr─â alte restric╚Ťii, ╚Öi cu avertismentul de copyright care se g─âse╚Öte la adresa: https://eventuria-ro.tf-dev-new.travelfuse.ro/. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteti utiliza acest Site ├«n nici un fel. V├órsta minim─â de utilizare a acestui website este restric╚Ťionat─â persoanelor sub 18 ani, v├órst─â minim─â legal─â ├«n Rom├ónia. Consider─âm c─â utilizarea site-ului, logarea ╚Öi accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condi╚Ťii, cu toate consecin╚Ťele care decurg din acceptarea acestora.
Nu declarăm și nu garantăm:
- Acurate╚Ťea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website
- Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi
- Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavostra
- C─â acest website nu poate ca la un moment dat s─â con╚Ťin─â infec╚Ťii de tip virus.

SERVICII

GROUP G4 PROMOTION SRL v─â pune la dispozi╚Ťie un sistem automat care v─â ofer─â posibilitatea de a c─âuta ╚Öi verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.
Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din site av├ónd posibilitatea de a efectua rezerv─âri de servicii turistice direct de pe site, c├ót ╚Öi plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de pl─â╚Ťi on-line.
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este ob╚Ťinerea de informatii privind ofertele ╚Öi programele turistice. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permis─â. GROUP G4 PROMOTION SRL ac╚Ťioneaz─â ca ╚Öi agent pentru ter╚Ťi furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, al╚Ťii (Furnizori de Servicii Turistice).
GROUP G4 PROMOTION SRL nu-╚Öi asum─â nici o responsabilitate pentru produsele ╚Öi serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice ╚Öi nu garanteaz─â ├«n nici un fel (fie explicit sau implicit) acurate╚Ťea sau calitatea produselor ╚Öi a serviciilor reflectate pe acest site.

INFORMATII PUBLICATE IN WEBSITE

GROUP G4 PROMOTION SRL ofer─â prin intermediul site-ului informa╚Ťii cu titlu general, cu scop consultativ. V─â rug─âm nota╚Ťi c─â informa╚Ťiile publicate pe Site pot fi modificate oric├ónd. Este necesar s─â verifica╚Ťi cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destina╚Ťie, c─â informa╚Ťiile ap─ârute pe site sunt de actualitate.
GROUP G4 PROMOTION SRL nu asigur─â nici o garan╚Ťie cu privire la aranjamentele documentelor de c─âl─âtorie (pa╚Öapoarte, vize, vaccinuri necesare), c─â informa╚Ťia de pe site este actualizat─â. Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura c─â va c─âl─âtori ├«n conformitate cu m─âsurile aplicabile acestor documente de c─âl─âtorie.
GROUP G4 PROMOTION SRL nu garanteaz─â c─â informa╚Ťia de pe site (incluz├ónd, dar f─âr─â limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul s─â corect─âm erorile (corectabile) de ├«ndat─â ce ne sunt aduse la cuno╚Ötin╚Ť─â.
Informa╚Ťiile ╚Öi fotografiile din prezentarea unit─â╚Ťilor de cazare au caracter informativ ╚Öi sunt furnizate de c─âtre partenerii no╚Ötri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale,ele reprezent├ónd doar efortul nostru de a ├«mbun─ât─â╚Ťii calitatea informa╚Ťiilor cu privire la condi╚Ťiile unit─â╚Ťilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a p─âstra acurate╚Ťea ╚Öi actualitatea informa╚Ťiilor, ├«ns─â nu garant─âm c─â informa╚Ťiile sunt complete, actualizate sau nu con╚Ťin erori. V─â recomand─âm s─â consulta╚Ťi site-urile oficiale ale hotelurilor sau s─â cere╚Ťi informa╚Ťii actualizate agen╚Ťiei.
Hotelurile își rezervă dreptul de a face modificări la programul de all inclusive prezentat in site fără un avertisment prealabil.
Informa╚Ťiile personale sunt puse la dispozi╚Ťia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii ╚Öi sunt protejate ├«n condi╚Ťiile legii. Prin completarea c├ómpurilor din formularele de ├«nregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le ├«nregistreaz─â s─â intre ├«n baza de date a agen╚Ťiei ╚Öi s─â primeasc─â mesaje cu privire la produse ╚Öi servicii, promo╚Ťii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale ╚Öi de marketing desfa╚Öurate ├«n viitor de c─âtre https://eventuria-ro.tf-dev-new.travelfuse.ro/.

CONDIȚIILE FURNIZORILOR DE SERVICII TURISTICE

Orice rezervare efectuat─â pe Site va fi considerat─â drept inten╚Ťia utilizatorului de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Dac─â cererea dvs. va fi acceptat─â, veti primi un e-mail de confirmare de la SC GROUP G4 PROMOTION SRL si va intra ├«n vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in func╚Ťie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si condi╚Ťiile acestora (incluz├ónd regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica adi╚Ťional Termenilor si Condi╚Ťiilor acestui Site.
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obliga╚Ťii, anulari, modific─âri ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restric╚Ťii de alt─â natur─â. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. SC GROUP G4 PROMOTION SRL nu este responsabil─â pentru costurile care pot sa apar─â ├«n momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
La momentul navig─ârii dvs. in Site, veti putea observa referiri c─âtre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu SC GROUP G4 PROMOTION SRL pentru detalii complete.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de îmbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli.

ANULARI / MODIFICARI

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizi╚Ťionat (╚Öi Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, ├«n scris sau telefonic SC GROUP G4 PROMOTION SRL despre inten╚Ťiile dvs. ├Än anumite cazuri este posibil s─â nu pute╚Ťi anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui s─â respecta╚Ťi anumite cerin╚Ťe pentru aceste ac╚Ťiuni.
GROUP G4 PROMOTION SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice accept─â toate formele de cereri scrise deoarece nu pot anula / modifica serviciul turistic ├«nainte de a primi cererea dvs. ferm─â. Pute╚Ťi anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului ├«n concordan╚Ť─â cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile Furnizorului de Servicii Turistice.
├Än eventualitatea modific─ârii unei rezerv─âri (incluz├ónd, dar f─âr─â a se limita, anul─âri, restituiri de sume, schimb─âri de nume), SC GROUP G4 PROMOTION SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceast─â actiune. Aceste taxe difer─â fa╚Ť─â de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice. Pachetele turistice care sunt comercializate cu ocazii speciale precum Black Friday, Oferte speciale sau Oferte Last Minute sunt NERAMBURSABILE, NEMODIFICABILE odat─â rezervate, achitate ╚Öi confirmate ferm.

PLATA

Nu se accept─â alte modalit─â╚Ťi de plat─â ├«n afara celor prezentate pe site ╚Öi nu ne asum─âm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
├Än func╚Ťie de termenii ╚Öi condi╚Ťiile impuse de hoteluri, la momentul rezerv─ârii vi se poate cere plata integral─â sau par╚Ťial─â a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuat─â ├«n contul GROUP G4 PROMOTION SRL.
Agen╚Ťia nu-╚Öi asuma nici o obliga╚Ťie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de c─âl─âtorie ├«n cazul nepl─â╚Ťii integrale a serviciilor comandate. ├Än orice situa╚Ťie, sunte╚Ťi responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
Plata se poate efectua cu principalele c─âr╚Ťi de credit recunoscute ╚Öi prezentate detaliat pe site.
GROUP G4 PROMOTION SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a ├«ncasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot s─â apar─â la momentul rezerv─ârilor prin c─âr╚Ťile de credit. ├Än acest caz ve╚Ťi fi informat despre comisioanele aplicabile. SC GROUP G4 PROMOTION SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a transfera costurile generate de penaliz─ârile de charge back. Dac─â rezervarea dvs. este platit─â cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezerv─âm dreptul de a cere o autoriza╚Ťie scris─â din partea acelei persoane.
├Än cazul ├«n care emitentul c─â╚Ťii dvs. de credit o cere, GROUP G4 PROMOTION SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de c─âl─âtorie la adresa dvs. declarat─â la momentul emiterii c─ârtii de credit. Informa╚Ťia eronat─â despre aceast─â adres─â se poate reflecta ├«n anularea rezerv─ârii, ├«nt├órzierea livr─ârii documenteleor de c─âl─âtorie ╚Öi poate determina cre╚Öterea tarifului confirmat. V─â rug─âm s─â v─â asigura╚Ťi c─â detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont. ├Än plus, pentru a minimiza efectele ├«ncerc─ârii de fraudare a cartii dvs. de credit, ├«nainte de a emite documentele de c─âl─âtorie, ne rezerv─âm dreptul de a efectua verific─âri aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. ╚Öi o copie a cartii de credit, precum ╚Öi un extras de cont recent.
Toate tarifele si taxele pot fluctua datorit─â modific─ârii cursului de schimb.

LIMITAREA R─éSPUNDERII

La solicitarea explicita a utilizatorului adresat─â la adresa de email [[adresa_email]], agen╚Ťia se oblig─â s─â rectifice, actualizeze, blocheze, stearg─â sau transforme ├«n date anonime ╚Öi s─â ├«nceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, ├«n mod gratuit, conform dispozi╚Ťiilor legale privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date. GROUP G4 PROMOTION SRL se oblig─â s─â nu fac─â public─â adresa de e-mail a utilizatorilor ╚Öi s─â nu o dezv─âluie unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, dac─â aceasta nu se afl─â ├«ntre partenerii agrea╚Ťi ├«n mod expres, ├«n afara cazului ├«n care acest lucru este necesar pentru a respecta legea ╚Öi/sau procedurile judiciare. Nu r─âspundem de atacurile av├ónd ca scop furtul sau vandalismul ╚Öi care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asum─âm nici un fel de responsabilitate pentru situa╚Ťiile ├«n care utilizatorul ├«╚Öi public─â adresa sau orice alte date personale, din proprie ini╚Ťiativ─â, ├«ntr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

PROPRIETATE INTELECTUAL─é

Toate drepturile de proprietate intelectual─â aferente con╚Ťinutului acestui website (incluz├ónd, f─âr─â limitare, m─ârcile comerciale, imaginile ╚Öi siglele) sunt proprietatea GROUP G4 PROMOTION SRL. Nu dob├óndi╚Ťi niciun drept asupra con╚Ťinutului acestui website cu excep╚Ťia dreptului limitat de a utiliza website-ul ├«n conformitate cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin prezenta, utilizatorul este de acord s─â respecte urmatoarele obliga╚Ťii incluz├ónd dar f─âr─â a se limita:
- responsabilitatea financiar─â pentru toate tranzac╚Ťiile efectuate ├«n contul sau numele dvs.
- aveti v├órsta peste 18 ani ╚Öi capacitatea legal─â de a ini╚Ťia ac╚Ťiuni juridice
- garantarea veridicit─â╚Ťii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezevări false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afi╚Öa, licen╚Ťia sau reproduce con╚Ťinutul Site-ului cu excep╚Ťia utiliz─ârii ├«n scop personal ╚Öi necomercial a unei singure copii a informa╚Ťiei con╚Ťinut─â ├«n Site.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

SC GROUP G4 PROMOTION SRL nu este responsabil─â pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul ╚Öi nici pentru e╚Öecurile generate de caren╚Ťa acestor aptitudini.
Sunte╚Ťi bineveni╚Ťi s─â utiliza╚Ťi acest website ├«n conformitate cu ace╚Öti termeni ╚Öi pute╚Ťi imprima ╚Öi/sau desc─ârca informa╚Ťii de pe acest website pentru utilizare personal─â, dar nu ├«n scopuri comerciale.
Nu ave╚Ťi permisiunea:
ÔÇó de a stabili un link ├«ntre acest website ╚Öi orice alt website, sau de a ├«ncadra orice parte a acestui website f─âr─â acordul nostru prealabil;
ÔÇó de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite viru╚Öi informatici sau de a utiliza acest website ├«n scopuri ilegale;
ÔÇó de a utiliza ├«n scopuri necinstite sau modifica con╚Ťinutul pe care ├«l copia╚Ťi de pe acest website sau de a utiliza acest con╚Ťinut f─âr─â publicarea avertismentelor de copyright ╚Öi alte drepturi de proprietate intelectual─â pe care le utiliz─âm ├«n leg─âtur─â cu acest con╚Ťinut, ├«n acela╚Öi mod ╚Öi ├«n aceea╚Öi form─â prezentate pe website.
├Än condi╚Ťiile ├«n care ├«nc─âlca╚Ťi ace╚Öti termeni sau politica noastr─â privind protec╚Ťia datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastr─â la acest website.

NEWSLETTER

Pe website pute╚Ťi identifica un formular de ├«nscriere la newsletter. Pute╚Ťi subscrie la acesta prin inserarea adresei de email. Acest lucru reprezint─â acordul dumneavoastr─â pentru primirea nout─â╚Ťilor, a ofertelor speciale precum ╚Öi a altor informa╚Ťii.
Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre GROUP G4 PROMOTION SRL se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.
Orice probleme legate de sec╚Ťiunea de newsletter se poate adresa cu cerere scris─â la adresa noastr─â specificat─â ├«n pagina de Contact.

LEG─éTURI CU ALTE SITE-URI

Acest Site poate con╚Ťine leg─âturi c─âtre alte pagini web externe ╚Öi operate de alte p─âr╚Ťi implicate.
Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru u╚Öurin╚Ťa folosirii site-ului. Dumneavoastr─â ve╚Ťi accesa, desc─ârca, naviga ╚Öi utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastr─â, f─âr─â a antrena nicio r─âspundere din partea noastr─â.
GROUP G4 PROMOTION SRL nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web ╚Öi nu ├«╚Öi asum─â nici o responsabilitate ├«n legatur─â ca acurate╚Ťea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale p─âr╚Ťilor implicate.
Con╚Ťinutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informa╚Ťiile furnizate de agen╚Ťie . Orice opinii referitoare la con╚Ťinutul acestor pagini web externe vor trebui redirec╚Ťionate c─âtre administratorii paginilor ├«n cauz─â.

INTERZICEREA ACCESULUI

GROUP G4 PROMOTION SRL își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

RESPONSABILITATEA AGENȚIEI SC GROUP G4 PROMOTION SRL

GROUP G4 PROMOTION SRL nu este responsabil─â pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoas─â a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate ╚Öi achizi╚Ťionate de pe website.
GROUP G4 PROMOTION SRL este responsabil─â doar pentru pierderile directe a c─âror valoare nu va dep─â╚Öi tariful total al serviciilor turistice achizi╚Ťionate (except├ónd cazurile de deces sau accidentele personale a c─âror valoare nu are limit─â).

FORȚĂ MAJORĂ

GROUP G4 PROMOTION SRL nu este responsabil─â ├«n cazul petrecerii unor evenimente cauzate de fort─â major─â. Evenimentele majore includ, dar f─âr─â a se limita, interven╚Ťii guvernamentale, r─âzboaie, r─âpiri, incendii, inunda╚Ťii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau ac╚Ťiuni industriale care pot afecta GROUP G4 PROMOTION SRL sau furnizorii s─âi.

RATA DE SCHIMB

Ratele de schimb cotate pe website sunt provenite din mai multe surse ╚Öi pot s─â nu fie ├«ntotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu s─â verifica╚Ťi ratele de schimb din ziua ├«n care efectua╚Ťi rezervarea.

MODIFIC─éRI ASUPRA SITE-ULUI

GROUP G4 PROMOTION SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica design-ul sau con╚Ťinutul site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum ╚Öi alte caracteristici.
GROUP G4 PROMOTION SRL poate de asemenea modifica ╚Öi acesti termeni ╚Öi condi╚Ťii la anumite intervale de timp, f─âr─â notificare prealabil─â, fiind obliga╚Ťia utilizatorului s─â revizuiasc─â aceasta politic─â anterior plas─ârii unei comenzi ├«n site.

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

Copyright-ul, drepturile de proprietate ╚Öi con╚Ťinutul Site-ului apar╚Ťin GROUP G4 PROMOTION SRL . Materialul con╚Ťinut pe Site este proprietatea agentiei GROUP G4 PROMOTION SRL sau a afilia╚Ťilor s─âi, except├ónd cazul ├«n care sunt recunoscute ca apar╚Ťin├ónd altor p─âr╚Ťi implicate.
Numele precum si celelalte m─ârci, logo-uri sau elemente grafice con╚Ťinute ├«n Site sunt m─ârci ├«nregistrate ale GROUP G4 PROMOTION SRL sau ale afilia╚Ťilor s─âi. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi m─ârci ├«nregistrate ale respectivilor proprietari.
Utilizatorul nu are nici un drept sau licen╚Ť─â de utilizare a acestor m─ârci ├«nregistrate. Dac─â utilizatorul consider─â c─â fotografiile sau textele publicate pe site incalc─â legea dreptului de autor este rugat s─â sesizeze acest lucru prin formularul de contact disponibil ├«n Pagina de Contact, men╚Ťion├ónd pagina ╚Öi con╚Ťinutul care contravin legii.
GROUP G4 PROMOTION SRL utilizeaz─â materiale promo╚Ťionale puse la dispozi╚Ťie de ter╚Ťi ╚Öi nu poate controla sau verifica originea acestora. GROUP G4 PROMOTION SRL va retrage imediat din site orice material ilegal ╚Öi va informa partea v─ât─âmat─â despre acest lucru.

CONFIDENȚIALITATE

Prin prezenta sunte╚Ťi de acord cu utilizarea informa╚Ťiilor dvs. personale de catre SC GROUP G4 PROMOTION SRL sau a afilia╚Ťilor ╚Öi a altor p─âr╚Ťi implicate, ├«n concordan╚Ť─â cu termenii ╚Öi ├«n scopul declarat stipulat ├«n Politica de confiden╚Ťialitate a agen╚Ťiei GROUP G4 PROMOTION SRL care se reg─âse╚Öte pe website.
Dac─â aveti ├«ntreb─âri ├«n legatur─â cu politica de confiden╚Ťialitate, v─â rug─âm s─â ni le adresa╚Ťi prin email sau ├«n scris la adresele men╚Ťionate ├«n pagina Contact.
Datele personale colectate sunt utilizate de GROUP G4 PROMOTION SRL exclusiv pentru ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor sale contractuale fa╚Ť─â de turi╚Öti, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notific─ârilor c─âtre unit─â╚Ťile hoteliere, al╚Ťi tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizi╚Ťionate de clien╚Ťi impun acest lucru. Agentia GROUP G4 PROMOTION SRL nu divulg─â altor ter╚Ťe persoane datele personale ├«n alte scopuri dec├ót cele men╚Ťionate.
Conform cerin╚Ťelor Regulamentului UE 2016/679 ╚Öi a Directivei UE 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circula╚Ťie a acestor date, ╚Öi protec╚Ťia vie╚Ťii private ├«n sectorul comunica╚Ťiilor electronice, GROUP G4 PROMOTION SRL va administra ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de c─âtre dvs.
Conform legislatiei, dvs. beneficia╚Ťi de dreptul de acces, de interven╚Ťie asupra datelor, dreptul de a nu fi supu╚Öi unei decizii individuale ╚Öi dreptul de a v─â adresa justi╚Ťiei. Totodat─â, ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ╚Öi s─â solicita╚Ťi stergerea datelor.
Trebuie s─â men╚Ťion─âm ├«ns─â c─â ne este imposibil s─â proces─âm rezerv─âri care nu con╚Ťin aceste date obligatorii

POLITICA DE SECURITATE

Agentia GROUP G4 PROMOTION SRL se preocupa s─â ofere o protec╚Ťie ridicat─â a datelor personale salvate pe sistemele propri. Rug─âm utilizatorii s─â fie con╚Ötien╚Ťi totu╚Öi c─â nici o informa╚Ťie transmis─â via Internet nu este ├«n totalitate sigur─â. Ar trebui, deci, s─â ave╚Ťi grij─â atunci c├ónd ├«nregistrati date personale online. Noi lu─âm m─âsuri rezonabile pentru a v─â asigura securitatea informatiilor din momentul ├«n care le primim.
Vom dezv─âlui datele personale doar ├«n cazul ├«n care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convin╚Öi c─â este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autorit─â╚Ťile sau a proteja drepturile juridice ale GROUP G4 PROMOTION SRL.

COOKIE-URI

Cookie-ul reprezint─â un fi╚Öier de tip ".txt", oferit browser-ului dumneavostr─â de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostr─â. Majoritatea browser-elor sunt setate s─â accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastr─â, s─â fi╚Ťi anun╚Ťa╚Ťi de fiecare dat─â c├ónd primi╚Ťi c├óte un cookie, sau s─â refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important s─â ╚Öti╚Ťi c─â dac─â a╚Ťi setat browser-ul s─â refuze cookie-urile, nu ve╚Ťi putea face rezerv─âri in site-ul nostru. Pe l├óng─â cookie-urile setate de agentie, site-ul nostru foloseste serviciile pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri ╚Öi serviciile Facebook ╚Öi Google pentru media sharing ╚Öi statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la ├«n╚Ťelegerea ╚Öi folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca aceast─â ter╚Ť─â parte s─â downloadeze cookie-uri ├«n computerul dumneavoastr─â, care s─â-i permit─â s─â str├óng─â date statistice referitoare la contentul personalizat ╚Öi pentru monitorizarea campaniilor desf─â╚Öurate de ace╚Ötia.
GROUP G4 PROMOTION SRL nu poate controla ╚Öi nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastr─â, instalate de o ter╚Ť─â parte.

LEGEA GUVERNANT─é

Acesti Termeni si Condi╚Ťii reprezint─â contractul ├«ntre Utilizator ╚Öi Agen╚Ťia GROUP G4 PROMOTION SRL ╚Öi este guvernat de legile din Rom├ónia.