Solicita o oferta

BENEFICII 100% MARCA #EVENTURIA

GARANȚII EVENTURIA

- PACHETE SIGURE 100%
- PACHETE PERSONALIZATE
- PACHETE PREPLĂTITE
- LIVRARE GARANTATĂ 100%
- SATISFACȚIE 100%
- COSTURI COMPLETE

- PREȚ COMPETITIV

AVANTAJE EVENTURIA

- TUROPERATOR SPECIALIZAT

- PROMPTITUDINE, TRANSPARENȚĂ

- EXPERIENȚĂ +17 ani

- PARTENERI SIGURI, VERIFICAȚI

- SUPORT PERMANENT

- PARTENERIATE SOLIDE

- PLATA AVANS + RATE 0 DOBÂNDĂ

PROGRAM FIDELIZARE

- SMART TRAVEL CLUB

- PROGRAM FIDELIZARE

- ACUMULEZI PUNCTE / ACHIZIȚIE

- PRIMEȘTI REDUCERI

- PREMIEM PENTRU RECOMANDĂRI

- TE AJUTĂM SĂ FACI CADOURI

CE PACHETE OFERIM

- PORTOFOLIU IMPRESIONANT

- CONCERTE, FESTIVALURI

- COMPETIȚII SPORTIVE

- X-TREME, ADVENTURE

- SHOW, ANIVERSĂRI

- TEATRU, OPERĂ, CABARET

- CAZARE/MESE, BILETE INTRARE

- BILETE AVION

- TRANSFERURI, RENT-A-CAR

- ASIGURĂRI

CE ÎNSEAMNĂ ”MARCA EVENTURIA”?

Cine suntem, ce servicii oferim, care ne sunt avantajele în favoarea Călătorului

PRODUSUL EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS

La #EVENTURIA dispunem de tehnologia și cunoștințele necesare pentru a da un adevărat sens opțiunilor tuturor, precum și pentru a vă materializa dorințele voastre, indiferent de destinația sau tipul de produs de travel pe care îl vizați. Cele mai noi și relevante informații vor fi furnizate întotdeauna, telefonic sau pe e-mail, de consultanții noștri specializați.

Cu activități desfășurate în întreaga Europă și nu numai, noi deținem, ca parteneri vechi și de încredere, o rețea globală de companii experte în domeniu, generând multiple oportunități pentru afaceri de calitate, fapt din care rezultă o creștere a satisfacției oricărui client în urma călătoriilor efectuate, datorită serviciilor noastre sigure, de o reputație și calitate indubitabile.

#EVENTURIA (produs comercial și marcă înregistrată care aparține SC GROUP G4 PROMOTION SRL / CUI RO15308727 / J03/406/2003) este compania lider in România, furnizoare a pachetelor turistice de evenimente – sportive, concerte, festivaluri, incentive pentru leisure și business. Cu peste 500 de parteneri externi direcți, branduri recunoscute în industria de profil, cu o echipă de angajați entuziaști și profesioniști, baze de date cuprinzătoare și produsele proprii bine concepute și asigurate, compania își dorește să fie cel mai bun furnizor de oportunități de travel și business-travel, pentru partenerii și clientii săi.

VIZIUNE, MISIUNE, OBIECTIVE ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS

VIZIUNEA COMPANIEI:

Să facilităm permanent relațiile comerciale de calitate, pe termen mediu și lung, cu toți clienții și partenerii noștri. În acest scop am implementat un PROGRAM DE FIDELIZARE, SMART TRAVEL CLUB, care vă asigură PUNCTE BONUS odată cu fiecare achiziție de pachet turistic, transformate în reduceri la următoarele vacanțe (ACTIV EVENTURIA este o agenție organizatoare care comercializează și alte tipuri de pachete turistice, produse care sunt prezentate pe website-urile noastre specializate: www.activtours.ro / vacanțe pentru familie și vacanțe tematice și vacanțe exotice, vacanțe luxury, nunta în destinații exclusiviste/lună de miere)

MISIUNEA COMPANIEI:

- profilul – DMC / destination management company / agenție de turism organizatoare, licența nr. 700/22.01.2019 (compania a fost înființată în anul 2003)

- nr. angajati – 11, tineri, flexibili, dinamici și profesioniști, care SUNT INSTRUIȚI SĂ ASCULTE nevoile voastre

- nr. produse și departamente – 3 departamente cu personal specializat pentru tot atâtea produse și vacanțe personalizate și adaptate celor mai exigente și originale gusturi: Evenimente (sportive, muzicale / festivaluri, spectacole) – www.eventuria.ro, Vacanțe exotice, Nuntă / Lună de miere, Vacanțe cu distracție și Călătorii leisure – www.activtours.ro

- birouri – 3 (Bucuresti și Pitești)

- ne bucurăm de parteneriate solide cu furnizori renumiți, construite în mulți ani de colaborare și respect mutual (DERTOUR, wholesalers, parteneri locali etc.)

- organizăm călătorii și pachete turistice personalizate în peste 3500 de destinații, din toată lumea

- satisfacția noastră: peste 99.9% feedback pozitiv de la cei care ne-au acordat încrederea lor și ne-au ales serviciile în tot acest timp (scor pe care ne străduim să-l îmbunătățim...)

În concluzie, ținta noastră este să fim una dintre cele mai respectate și mai atractive companii din domeniul travel, creând permanent valoare pentru toți partenerii și turistii noștri. Suntem aici să vă oferim #ExperiențaEventuria, un moment care vă încânte, astfel încât să reveniți la noi și să ne recomandați și prietenilor!

OBIECTIVELE COMPANIEI:

1. Fidelitatea clientului

Succesul nostru continuu depinde de creșterea fidelității voastre, astfel încât nu doar să reveniți la noi, ci să ne și recomandați serviciile celor cunoscuți și apropiați. Implementăm programul de fidelizare SMART TRAVEL CLUB unde intră toți cei care achiziționează pachetele noastre turistice și incep să acumuleze puncte, care se vor transforma în reduceri la viitoarele pachete de călătorie: https://smarttravelclub.gr8.com/ Punctele sunt valabile pentru orice fel de pachet turistic achiziționat de la noi și veți câștiga mai multe puncte dacă ne trimiteți recomandările voastre!

Încercăm să vă ascultăm cu mare atenție, pentru o mai bună înțelegere a necesităților fiecăruia!

Suntem aici să vă ajutăm și să vă furnizăm soluții optime de vacanță / călătorie de afaceri sau pentru divertisment, o vacanță reușită și împlinită pe carene place să o numim #ExperiențaEventuria:

- satisfacția voastră = cea mai mare mulțumire a noastră (vezi pagina de testimoniale:.... );

- nu ne propunem să fim „cei mai ieftini”, ci să fim cei mai buni și mai siguri - desigur, competitivitatea prețurilor este un obiectiv, însă NU în detrimentul calității și/sau al siguranței pachetului turistic;

- echipa noastră este dedicată vouă 24h/24 și 7 zile/7 – nu trebuie să vă faceți nicio grijă;

- nu am uitat de unde am plecat, de aceea, numărul de telefon al managerului este la dispoziția oricărui turist sau partener, 24h/24 și 7 zile/7 (0740 091 802 – Carmen Nicolescu).

CE CASTIGATI DACĂ LUCRAȚI CU NOI?

Brand/Marcă în piața de profil, cu o reputație bună, câștigată prin seriozitatea și promptitudinea serviciilor, profesionalism, competitivitate, SIGURANȚĂ 100% (nu avem nici măcar 1 bilet nelivrat)

Turoperator înființat în 2003, cu furnizori proprii și direcți, cu o activitate comercială în creștere

Echipă tânără, flexibilă, dinamică, formată din profesioniști dedicați muncii lor, suport 24h/24h

Standarde de management și calitate la nivel occidental

La noi, VOI SUNTEȚI PRIORITATEA! Ceea ce doriți, noi încercăm să vă obținem!

Experți în domeniul nostru de activitate, cu experiență considerabilă, know-how de calitate

Organizatori de călătorii „tailor-made”/personalizate - complete, bugetate și adaptate nevoilor celor care ne acordă încrederea lor

Flexibilitate în condițiile de colaborare și buni parteneri, loiali, serioși, de încredere

Bonusuri și surprize în funcție de calitatea cooperării și avantaje pe termen lung.

CE PIERDEȚI DACĂ NU LUCRAȚI CU NOI?

Un partener serios și de încredere, pe care vă puteți baza în orice moment;

Beneficiul de a nu avea surprize neplăcute în vacanța voastră sau călătoriile de afaceri;

Tarife avantajoase și pachete tailor-made/personalizate, adaptate nevoilor fiecăruia, la cel mai bun raport calitate – preț, în funcție de priorități și disponibilitățile momentului;

Consultanță de specialitate, adecvată nevoilor voastre de organizare a unei călătorii reușite;

Suport 24h/24h, 7 zile/7.

2. Poziție de top pe piața de travel specializat pe produs!

Nu ne mulțumim cu o poziție medie în piață, dorim să rămânem în topul celor mai serioși și profesioniști operatori de travel. De aceea, ne dezvoltăm continuu, prin generarea de noi produse și servicii din ce în ce mai utile, întărindu-ne în fiecare zi poziția de leader în piața de profil. @ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS este Marcă Înregistrată cu nr. 138708 / 23.04.2015, iar produsele sale sunt inovative si originale.

3. Dezvoltare

Suntem atenți la schimbările din piață, pe care le considerăm oportunități de dezvoltare, concepând și lansând imediat produse și servicii adaptate cerințelor și trendurilor, care să satisfacă în final beneficiarul / consumatorul.

4. Fidelitatea angajaților

Seriozitatea în muncă și bunul simț al fiecăruia, indiferent de funcție, vârstă sau vechime, sunt atuurile noastre care conduc la succesul companiei.

„Toți pentru unul, unul pentru toți și toți pentru ACTIV EVENTURIA” este conceptul care ne calauzeste echipa, asigurandu-ne tuturor un mediu de lucru sigur si placut, iar multumirea partenerilor nostri ne consolideaza satisfactia si implinirea muncii depuse.

AVANTAJUL PRODUSULUI EVENTURIA:

1. inedit, original, perfect pentru turiștii care doresc diversitate și plănuiesc o vacanță/eveniment “altfel”;

2. raport calitate - preț = competitiv, calitativ și, cel mai important, 100% SIGUR și GARANTAT DE NOI;

3. un mare plus de siguranță și confort; pachetele noastre sunt PREPLĂTITE și 100% SIGURE;

4. profesionalismul și pasiunea de care dăm dovadă în consultanța travel dedicată turiștilor și partenerilor nostri, 24h/24h!

DE CE ACTIV EVENTURIA?!?

1. Pentru că noi suntem cei care au introdus pe piața românească, încă din anul 2009, pachetele turistice de evenimente marca #EVENTURIA, care reprezintă know-how-ul și copy-right-ul mărcii înregistrate ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS nr. 138708/2015;

2. Pentru că noi avem furnizori siguri și verificati în cei peste +17 ani de activitate doar în domeniul travel;

3. Pentru că noi vă stam la dispoziție 24 h/24 h, 7 zile/7, la tel. 0755 013983 sau 0740 091802;

4. Pentru că noi nu vă vom abandona niciodată, cu orice problemă veți apela la noi!

5. Pentru că noi vrem ca voi să reveniti la noi și să ne recomandați și prietenilor!

PROFITĂ DE TOT CEEA CE EVENTURIA ÎȚI POATE OFERI PENTRU A TE BUCURA PE DEPLIN DE VACANȚA VISATĂ!

LICENȚĂ AGENȚIE

Bootstrap Image Preview

BREVET MANAGER

Bootstrap Image Preview

ANEXĂ LICENȚĂ

Bootstrap Image Preview

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

Bootstrap Image Preview

POLIȚĂ INSOLVENȚĂ

Bootstrap Image Preview

CONTRACT CĂLĂTOR

Bootstrap Image Preview

INFO CF OG 2 / 2018

Bootstrap Image Preview

BREVET TURISM

Bootstrap Image Preview

INFORMAȚII CONTACT

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7, Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Program

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon

0755 013 983 | 0755 195 555 | 0740 091 802

Telefon NON-STOP/Urgențe

0755 013 983

Fax

0348 439 132

E-mail

info@eventuria.ro | activtours.eventuria@gmail.com |

TRIMITE-NE UN MESAJ

Cere o oferta