Beneficii

Marca Eventuria | Simplu. Sigur. Alaturi de Idolii tai

Acum poți descărca aici E-book-ul nostru GRATUIT cu sfaturi utile

Bootstrap Image Preview

Ce contin pachetele turistice Eventuria

Pachetele de vacanta turistice marca Eventuria | Simplu. Sigur. Alaturi de Idolii tai contin:

Cazare +/- mic dejun, Bilete de intrare la concerte standard si Asigurare Travel Storno cu risc de imbolnavire COVID-19 inclus!

Eventuria iti poate oferi, pe langa serviciile de baza incluse, mai multe servicii si pachete de călătorie si rezervari, inclusiv:

🛫 bilete de avion, transferuri, hoteluri, excursii, suveniruri, (VIP), ospitalitate, clubbing si aniversari in locuri celebre, plus inca multe altele...

Tu ne spui ce iti doresti, iar Eventuria te ajuta sa calatoresti ca un V.I.P. ! Nu ai decat "grija" sa te bucuri de vacanta 😊!

Astfel, iti putem oferi in plus:

🏨 orice hotel doresti, nu doar ce noi recomandam: de la apartamente, la cele mai exclusiviste hoteluri boutique sau hoteluri de 4* si 5*. Doar sa ne mentionezi ceea ce ai vrea!

🎯 categorii superioare de bilete si pachete V.I.P. cu experiente unice alaturi de Idolii tai pentru:

💸 bilete la fotbal in campionatele europene (Premier League, Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Serie A) sau Champions League & Europa League,

💸 bilete la teatru, opera sau musicall-uri (Lord of The Dance, Disney On Ice),

💸 bilete la concertul preferat alaturi de starul preferat: Sting, Rod Stewart, Robbie Williams, Maluma, Coldplay, U2, Jon Bon Jovi, Brian Adams, Zucchero, André Rieu, Andrea Bocelli, Il Volo, Celine Dion, Ricky Martin, Maitre Gims si multi altii,

💸 biletele la turneele de tenis Wimbledon, Roland Garros, BNL D`Italia, Mutua Open, Monte Carlo Rolex Master, BNP PariBas, Lever Cup, Nitto ATP, Erste Vienna Bank, Miami Open s.a.

💸 biletele la competitiile motorsport de Moto GP si Formula 1 din intreaga lume,

🎯 Suntem aici din aceeasi pasiune pentru experiente Live & Performanta si vrem sa te ajutam sa ai cele mai reusite experiente!

🎯 Cu noi ai garantia 100% a unei consultante specializate si a serviciilor achizitionate. Mai multi, devii membru in Eventuria Travel Club | unde Fidelitatea iti este rasplatita.

Ce putem face pentru tine la Eventuria?

Bootstrap Image Preview

EVENTURIA (produs comercial și marcă înregistrată care aparține GROUP G4 PROMOTION SRL / CUI RO15308727 / J03/406/2003) este compania lider in România, furnizoare a pachetelor turistice de evenimente – sportive, concerte, festivaluri, incentive pentru leisure și business

Cu peste 500 de parteneri externi direcți, branduri recunoscute în industria de profil, cu o echipă de angajați entuziaști și profesioniști, baze de date cuprinzătoare și produsele proprii bine concepute și asigurate, compania își dorește să fie cel mai bun furnizor de oportunități si experiente reusite de travel și business-travel, pentru partenerii și clientii săi.

La Eventuria dispunem de tehnologia, parteneriatele și cunoștințele necesare pentru a da sens opțiunilor și pentru a vă materializa dorințele, indiferent de destinația sau tipul de produs de travel pe care îl vizați. Informațiile cele mai noi si relevante va vor fi furnizate întotdeauna, telefonic sau pe e-mail, de consultanții noștri specializați. Cu activități desfășurate în întreaga Europă și nu numai, noi deținem, ca parteneri vechi și de încredere, o rețea globală de companii experte în domeniu, generând multiple oportunități pentru afaceri de calitate, fapt din care rezultă o creștere a satisfacției oricărui client în urma călătoriilor efectuate cf. Marturiilor si Feedback-ului celor care ne-au acordat increderea pana acum si datorită serviciilor noastre sigure, de o reputație și calitate indubitabile.

Cine suntem, ce servicii oferim, care ne sunt avantajele în favoarea ta

VIZIUNEA Eventuria:

Să facilităm permanent relațiile comerciale de calitate, pe termen mediu și lung, cu toți clienții și partenerii noștri. În acest scop am implementat un PROGRAM DE FIDELIZARE, Eventuria Travel Club, care vă asigură PUNCTE BONUS odată cu fiecare achiziție de pachet turistic, transformate în reduceri la următoarele vacanțe (ActivTours | Eventuria este o agenție organizatoare care comercializează și alte tipuri de pachete turistice, produse care sunt prezentate pe website-urile noastre specializate:

✅www.activtours.ro | Vacante. Experiente. Amintiri - produsul nostru de vacanțe pentru familie, vacanțe tematice și vacanțe exotice, vacanțe luxury, nunta în destinații exclusiviste | lună de miere si, desigur, ✅www.eventuria.ro | Simplu. Sigur. Alaturi de Idolii tai - produsul nostru de pachete turistice cu bilete de intrare incluse la evenimente sportive, muzicale sau culturale)

MISIUNEA Eventuria:

- sa ne consolidam profilul – DMC / destination management company / agenție de turism organizatoare, licența nr. 700/22.01.2019 (compania a fost înființată în anul 2003);

- sa marim nr. de angajati peste 10, tineri, flexibili, dinamici și profesioniști, care sunt gata sa asculte si sa se conformeze doleantelor voastre, prin aceasta contribuind la evolutie sociala si economica;

- sa diversificam paleta existenta de produse turistice personalizate si variate, adaptate celor mai exigente și originale gusturi;

- sa crestem vizibilitatea si vanzarile online, dar si sa consolidam birourile de lucru direct cu publicul – 3 (1 la Bucuresti și 2 la Pitești);

- sa consolidam parteneriatele solide cu furnizorii nostri renumiți, in mulți ani de colaborare transparenta si loiala (DERTOUR, wholesalers, alti parteneri DMC locali etc.);

- sa mentinem organizarea de călătorii și pachete turistice inovative si personalizate în peste 3500 de destinații, din toată lumea;

- sa marim gradul de satisfactie si experiente unice al celor care ne fac onoarea sa ne acorde increderea lor.

În concluzie, ținta noastră este să fim una dintre cele mai respectate și mai atractive, inovative si competitive companii din domeniul travel, creând permanent valoare pentru toți partenerii și turistii noștri. Suntem aici să vă oferim Experiența Eventuria | Simplu. Sigur. Alaturi de Idolii tai, un moment care sa va incante, astfel incat sa reveniți la noi și sa ne recomandați și prietenilor!

OBIECTIVELE Eventuria:

1. Satisfactia si Fidelitatea clientului.

Succesul nostru continuu depinde de creșterea fidelității voastre, astfel încât nu doar să reveniți la noi, ci să ne și recomandați serviciile celor cunoscuți și apropiați. Implementăm, inca din 2018, cu succes programul de fidelizare Eventuria Travel Club unde intră automat toți cei care achiziționează pachetele noastre turistice. Conform acestui program, turistii nostri incep să acumuleze puncte care se transforma în reduceri la viitoarele pachete de călătorie. Punctele sunt valabile pentru orice fel de pachet turistic achiziționat de la noi și veți câștiga mai multe puncte dacă ne trimiteți si recomandările voastre!

2. Ascultare eficienta pentru intelegerea nevoilor clientilor. Rezolvare prompta si adecvata.

Suntem aici ca să vă ajutăm și să vă furnizăm soluții optime de vacanță | călătorie de afaceri sau pentru divertisment, o vacanță reușită și împlinită pe care ne place să o numim Experienta Eventuria:

✅ satisfacția voastră = cea mai mare mulțumire a noastră (vezi pagina de testimoniale:.... );

✅ nu ne propunem să fim „cei mai ieftini”, ci să fim cei mai buni și mai siguri - desigur, competitivitatea prețurilor este un obiectiv, însă NU în detrimentul calității și/sau al siguranței pachetului turistic;

✅ echipa noastră este dedicată vouă 24h/24 și 7 zile/7 – nu trebuie să vă faceți nicio grijă;

✅ nu am uitat de unde am plecat, de aceea, numărul de telefon al managerului este la dispoziția oricărui turist sau partener, 24h/24 și 7 zile/7 (0740 091 802 – Carmen Nicolescu).

AVANTAJUL Eventuria:

🎯 inedit, original, unicat, personalizat, perfect pentru turiștii care doresc diversitate și plănuiesc o vacanță eveniment “altfel”;

🎯 raport calitate - preț = competitiv, calitativ și, cel mai important, 100% SIGUR și GARANTAT DE NOI;

🎯 un mare plus de siguranță și confort; pachetele noastre sunt PREPLĂTITE și 100% SIGURE;

🎯 profesionalismul și pasiunea de care dăm dovadă în consultanța travel dedicată turiștilor și partenerilor nostri, 24h/24h!

Seriozitatea în muncă și bunul simț al fiecăruia, indiferent de funcție, vârstă sau vechime, sunt atuurile noastre care conduc la succesul companiei.

„Toți pentru unul, unul pentru toți și toți pentru Activ Tours | Eventuria” este conceptul care ne calauzeste echipa, asigurandu-ne tuturor un mediu de lucru sigur si placut, iar multumirea partenerilor si clientilor nostri ne consolideaza satisfactia si implinirea muncii depuse.

Bootstrap Image Preview

.

Profita de tot ceea ce Eventuria iti poate oferi pentru a te bucura de vacanta!

.

Bootstrap Image Preview