Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cere o ofertă de vacanță personalizată. Dă-ne cât mai multe detalii.

1. De ce sa alegi o vacanta oriunde in lume prin Eventuria?!? De ce sa rezervi un bilet de avion, pachet turistic, un hotel sau o cazare prin Eventuria?!?

Alege sa rezervi o vacanta, oriunde visezi, cu Eventuria. Agenti de turism cu peste 20 de ani experienta asteapta rezervarea ta. Pe langa serviciile incluse in rezervare, cazare, tip de masa dorită (transport cu avionul sau autocarul, transferuri, biletele la evenimente incluse, alte rezervari de servicii si facilitati), colegii nostri te pot ajuta sa transformi cu adevarat vacanta ta in una memorabila: alege excursiile optionale, serviciile VIP Eventuria.

2. Cat de usor este sa rezervi o vacanta cu Eventuria?

Marca înregistrată nr. 138708/2015 EVENTURIA este turoperatorul specializat din Romania al pachetelor turistice de evenimente sportive / concerte / festivaluri și este rezultatul unei mari pasiuni a fondatorului acestui brand: dragostea si admiratia pentru muzica, sport, performanta, originalitate, unicitate, daruire, perseverenta ...

Aceste pachete turistice sunt predefinite, preplatite, garantate 100%, si contin cazare (3* minim) + biletul de intrare la eveniment, categoria de baza sau standardul minim.

Alte servicii precum: categorie superioara de hotel sau bilet de intrare, bilete de avion, zile suplimentare de cazare sau alte activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a calatorului, cu recalcularea costurilor! Personalizam aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre voi! Experienta noastra, din 2003 si pana in prezent, parteneriatele solide bazate pe incredere construite in timp cu furnizorii nostri si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat deja increderea lor ne indreptatesc sa continuam si sa oferim cele mai sigure servicii turistice!

De ce este Experienta EVENTURIA un cadou superb celor dragi, dar si tie insuti...?!?

Deoarece noi nu daruim doar o experienta simpla, ci una memorabila... #CuEventuriaEstiAproapeDeIdoliiTai in siguranță 100% si cu asistenta 24 h/24, 7 zile/7... pentru ca, dupa ce ai trait Experienta EVENTURIA, alaturi de cei dragi si impreuna cu idolii vostri, persoana iubita te va adora si mai mult...

#Eventuria este agentia organizatoare specializata pe pachetele turistice de evenimente sportive, concerte, festivaluri inca din 2003, deoarece noi promovam ceea ce si noua ne place, ceea ce noi apreciem, noi promovam PASIUNILE noastre...! Si ce poate fi mai frumos decat o EXPERIENTA LIVE, o EXPERIENTA MARCA #EVENTURIA?!?

Noi suntem aici ca tu sa te bucuri de avantajele unei vacante sigure, intense, organizate in cele mai mici detalii, cu grija unor profesionisti pentru prietenii lor.

NOTA BENE: La toate pachetele turistice RECOMANDAM și INCHEIEM ASIGURARE cu risc COVID-19 inclus!

Pentru pachetele turistice de evenimente care au status "disponibil", rezervarea va fi ferma imediat dupa confirmarea platii online, prin OP, sau cash in agentie. Pentru cele care au status "la cerere", rezervarea va fi considerata ferma in momentul in care avem confirmarea platii Dvs. si confirmarea partenerilor nostri.

3. Cum poti achita vacanta ta prin Eventuria? Cum poti achita hotelul sau cazarea ta prin Eventuria?

Poti achita vacanta ta simplu si rapid prin metoda de plata preferata. Poti achita cu cardul online, integral sau in rate, de la 1 pana la 12 rate (*in functie de banca emitenta a Cardului tau) fara dobanda, inca din momentul rezervarii. Mai mult, Eventuria iti ofera si posibilitatea de a achita in RATE, 0 dobanda, fara carduri sau alte imprumuturi, prin negocierea transelor de plata!

Daca alegi sa platesti vacanta prin ordin de plata, vei fi contactat de un agent pentru confirmarea rezervarii, a datelor rezervarii si a termenelor de plata.

Sau poti alege plata direct in agentie unde te vom astepta cu rezervarea efectuata si toate documentele pregatite.

4. Ce se intampla dupa ce rezervi vacanta?

La Eventuria ai suportul nostru 24/24 – 7/7, atat inainte de rezervare, cat si in timp ce esti la destinatie. Chiar ai si un numar dedicat de urgenta – 0755 013 983 / 84 / 0740 091 802 - la care mereu va raspunde un coleg in timp util si va lucra impreuna cu tine pentru a gasi cea mai buna solutie pentru situatiile intalnite. Pentru ca, din 2003, noi stim cat de importanta este vacanta ta și suntem aici deoarece functionam pe principiul ”ce tie nu-ti place, altuia nu-i face... :) ...”!

In cazul in care te decizi sa ne soliciti o oferta, incearca sa ne dai toate detaliile in Formularul de cerere, tot ceea ce visezi sa obtii de la vacanta ta, un nr. de telefon si o adresa de e-mail, astfel incat sa putem lua legatura si sa-ti indeplinim visele! Dă-ne un BUGET de vacanță și lasa-ne sa iti recomandăm noi ce stim ca e foarte bun, astfel incat sa vii fericit, precum toti cei care ne-au acordat deja increderea lor si au ramas prieteni si clientii!

Cere o oferta
Bootstrap Image Preview