Eventuria | Simplu. Sigur. Alaturi de Idolii tai la meciurile de Volei

Volleyball Men's World Championship

Campionatul Mondial FIVB de volei masculin este o competitie internationala de volei disputata de echipele nationale masculine seniori ale membrilor Federatiei Internationale de Volei (FIVB), organismul global de conducere al sportului. Decalajul initial dintre campionate a fost variabil, dar din 1962 se acorda o data la patru ani. Actuala campioana este Polonia, care a castigat al treilea titlu la turneul din 2018 aparand titlul de campionat.

Bootstrap Image Preview

Volleyball Women's World Championship

Campionatul Mondial FIVB de volei feminin este o competiție internațională de volei disputată de echipele naționale feminine de seniori ale membrilor Fédération Internationale de Volleyball (FIVB), organismul global de conducere al sportului. Decalajul inițial dintre campionate a fost variabil, dar din 1970 se acordă o dată la patru ani.

Bootstrap Image Preview

Volleyball Men's Nations League

FIVB Volleyball Men's Nations League este o competiție internațională de volei disputată de echipele naționale masculine seniori ale membrilor Fédération Internationale de Volleyball (FIVB), organismul global de conducere al sportului.

Bootstrap Image Preview

Volleyball Women's Nations League

FIVB Volleyball Women's Nations League este o competiție internațională de volei disputată de echipele naționale feminine seniori ale membrilor Fédération Internationale de Volleyball (FIVB), organismul global de conducere al sportului.

Bootstrap Image Preview