TURNEUL CELOR SASE NATIUNI (M)

Acest turneu este o competitie de rugby anuala intre echipele de rugby ale Angliei, Frantei, Irlandei, Italiei, Scotiei si a Tarii Galilor. Competitia se desfasoara intre cele mai puternice echipe europene. Prima competitie de rugby s-a disputat in anul 1871. Ofertele noastre contin si bilete pentru evenimentele si concertele tale preferate! Noi te ducem in siguranta la acest turneu, cu incredere!

Bootstrap Image Preview

Turnel Celor Sase Natiuni (F)

Campionatul feminin din șase națiuni este o competiție internaționala de rugby disputata intre sase echipe nationale feminine europene.

Bootstrap Image Preview

CUPA MONDIALA DE RUGBY Masculin

Este cel mai mare eveniment rugbystic al planetei, si al treilea eveniment sportiv al lumii, dupa Campionatul Mondial de Fotbal si Jocurile Olimpice. Pentru noi este o placere sa organizam pentru tine o astfel de vacanta, la un eveniment pe care nu o sa il uiti prea curand. Noi te asiguram ca pachetele noastre te vor scuti de stres si poti avea incredere in noi ca va fi o vacanta memorabila! Echipa noastra de experti esti pregatita sa te duca acolo unde ai visat!

Bootstrap Image Preview

Cupa Mondiala de Rugby Feminin

Cupa Mondiala de Rugby Feminin, este cea mai importanta competitie internationala de rugby pentru femei. Turneul este organizat de organismul de conducere al sportului, World Rugby.

Bootstrap Image Preview

EUROPEAN RUGBY CHAMPIONS CUP

Cunoscuta sub numele de Heineken Champions Cup, este o alta competitie de rugby sponsorizata de Heineken in care 24 de echipe vor participa de data aceasta. Esti pregatit sa iti sustii echipa preferata in conditii sigure si stabilite de tine? Noi te ajutam cu biletele la evenimente, concerte si chiar o competitie de rugby! Pachetele noastre ofera siguranta de fiecare data, iar clientii nostri sunt mereu incantati!

Bootstrap Image Preview