Bootstrap Image Preview

Turneul Celor Sase Natiuni (M)

Acest turneu este o competitie de rugby anuala intre echipele de rugby ale Angliei, Frantei, Irlandei, Scotiei si a Tarii Galilor. Competitia se desfasoara intre cele mai puternice echipe europene.Prima competitie de rugby s-a disputat in anul 1871. Ofertele noastre contin si bilete pentru evenimentele si concertele tale preferate!

Noi te ducem in siguranta la acest turneu, cu incredere!

Bootstrap Image Preview

Turneul Celor Sase Natiuni (F)

Campionatul feminin din șase națiuni este o competiție internaționala de rugby disputata intre sase echipe nationale feminine europene.

Bootstrap Image Preview

Cupa mondiala de rugby (M)

Este cel mai mare eveniment rugbystic al planetei, si al treilea eveniment sportiv al lumii, dupa Campionatul Mondial de Fotbal si Jocurile Olimpice. Pentru noi este o placere sa organizam pentru tine o astfel de vacanta, la un eveniment pe care nu o sa il uiti prea curand. Noi te asiguram ca pachetele noastre te vor scuti de stres si poti avea incredere in noi ca va fi o vacanta memorabila! Echipa noastra de experti este pregatita sa te duca acolo unde ai visat!

Bootstrap Image Preview

Cupa Mondiala de Rugby Feminin

Cupa Mondiala de Rugby Feminin, este cea mai importanta competitie internationala de rugby pentru femei. Turneul este organizat de organismul de conducere al sportului, World Rugby.

Bootstrap Image Preview

EUROPEAN RUGBY CHAMPIONS CUP

Heineken Champions Cup, este o alta competitie de rugby sponsorizata de Heineken in care 24 de echipe se vor confrunta pentru trofeul mult dorit. Esti pregatit sa iti sustii echipa preferata in conditii sigure si stabilite de tine? Noi te ajutam cu biletele la evenimente, concerte si chiar o competitie de rugby! Pachetele noastre ofera siguranta de fiecare data, iar clientii nostri sunt mereu incantati!

Bootstrap Image Preview

Men's EHF Euro 2022 Handball

Campionatul European de handbal masculin EHF 2022 va fi cea de-a 15-a editie a turneului si a doua care va cuprinde 24 de echipe nationale. Acesta va fi gazduit in comun in doua tari - Ungaria si Slovacia.

Bootstrap Image Preview

Women's EHF Euro 2022 Handball

Campionatul European de handbal feminin este competiția oficială pentru echipele naționale de handbal feminin senior ale Europei și are loc la fiecare doi ani.

Bootstrap Image Preview

EHF Champions League

Liga Campionilor EHF este cea mai importanta competitie de handbal de cluburi pentru echipele masculine din Europa si implica echipe de frunte din cele mai mari natiuni europene.

Bootstrap Image Preview

Women's EHF Champions League

Women's EHF Champions League este competiția pentru cele mai bune cluburi de handbal feminin din Europa, organizată anual de Federația Europeană de Handbal (EHF). În scopuri de sponsorizare, competiția a numit oficial DELO EHF Champions League. Este cel mai prestigios turneu pentru cluburi, la care participă campionii ligilor naționale de top din Europa.

Bootstrap Image Preview

FIBA EuroBasket (M)

EuroBasket 2022 va fi cea de-a 41-a ediție a campionatelor EuroBasket organizate de FIBA ​​Europe: prima de când s-a convenit că se va desfășura o dată la patru ani, cu un sistem de calificare similar ca pentru Cupa Mondială FIBA ​​la baschet. Inițial, a fost programat să aibă loc între 2 și 19 septembrie 2021, dar din cauza pandemiei de COVID-19 și a amânării ulterioare a Jocurilor Olimpice de vară din 2020 în 2021, a fost amânat pentru 1 până în 18 septembrie 2022. La fel ca și cele două ediții anterioare, turneul va fi co-găzduit de patru țări. Jocurile din faza grupelor vor avea loc în Republica Cehă, Georgia, Germania și Italia. Faza eliminatorie se va disputa la Berlin, Germania.

Bootstrap Image Preview

FIBA Women's Basketball World Cup

Cupa Mondială de baschet feminin FIBA ​​2022, cea de-a 19-a ediție a turneului internațional principal FIBA ​​pentru echipele naționale de baschet feminin, va avea loc la Sydney, Australia, între 22 septembrie și 1 octombrie 2022.

Bootstrap Image Preview

FIBA Womens's EuroBasket (F)

Campionatul European de baschet feminin din 2023, denumit în mod obișnuit EuroBasket Women 2023, va fi cea de-a 39-a ediție a turneului continental de baschet feminin. Acesta va fi co-găzduit de Slovenia și Israel. Meciurile se vor juca la Tel Aviv, Celje, Koper și Ljubljana.

Bootstrap Image Preview

Turkish Airlines EuroLeague

Euroliga, cunoscută sub numele de Turkish Airlines EuroLeague din motive de sponsorizare, este o competiție europeană profesionistă de cluburi de baschet. Liga este recunoscută pe scară largă drept liga de top din Europa. Liga este formată din 18 echipe, dintre care 16 li se acordă licențe pe termen lung și wild cards, făcând din liga o ligă semi-închisă. Liga a fost organizată de Euroleague Basketball încă de la formarea sa în 2000.

Bootstrap Image Preview

EuroCup Women

EuroCup Women (oficial FIBA ​​EuroCup Women) este liga profesionistă de baschet de calibru al doilea cu echipe din cluburi europene din ligile naționale care s-au alăturat FIBA ​​Europe.

Bootstrap Image Preview

EuroLeague Women

EuroLeague Women (oficial FIBA ​​EuroLeague Women) este cea mai înaltă ligă profesionistă de baschet din Europa pentru cluburile de baschet feminin.

Bootstrap Image Preview

Volleyball Men's World Championship

Campionatul Mondial FIVB de volei masculin este o competitie internationala de volei disputata de echipele nationale masculine seniori ale membrilor Federatiei Internationale de Volei (FIVB), organismul global de conducere al sportului. Decalajul initial dintre campionate a fost variabil, dar din 1962 se acorda o data la patru ani. Actuala campioana este Polonia, care a castigat al treilea titlu la turneul din 2018 aparand titlul de campionat.

Bootstrap Image Preview

Volleyball Women's World Championship

Campionatul Mondial FIVB de volei feminin este o competiție internațională de volei disputată de echipele naționale feminine de seniori ale membrilor Fédération Internationale de Volleyball (FIVB), organismul global de conducere al sportului. Decalajul inițial dintre campionate a fost variabil, dar din 1970 se acordă o dată la patru ani.

Bootstrap Image Preview

Volleyball Men's Nations League

FIVB Volleyball Men's Nations League este o competiție internațională de volei disputată de echipele naționale masculine seniori ale membrilor Fédération Internationale de Volleyball (FIVB), organismul global de conducere al sportului.

Bootstrap Image Preview

Volleyball Women's Nations League

FIVB Volleyball Women's Nations League este o competiție internațională de volei disputată de echipele naționale feminine seniori ale membrilor Fédération Internationale de Volleyball (FIVB), organismul global de conducere al sportului.

Bootstrap Image Preview

Campionatul PGA Championship

Campionatul PGA (denumit adesea US PGA Championship sau USPGA în afara Statelor Unite) este un turneu anual de golf desfășurat de Asociația Jucătorilor de Golf Profesional din America. Este unul dintre cele patru mari campionate masculine de golf profesionist.

Bootstrap Image Preview

Masters Tournament

Turneul Masters (denumit de obicei pur și simplu Masters, sau U.S. Masters în afara Americii de Nord) este unul dintre cele patru mari campionate de golf profesionist. Programat pentru prima săptămână completă a lunii aprilie, Masters este prima majoră a anului și, spre deosebire de celelalte, se desfășoară întotdeauna în aceeași locație, Augusta National Golf Club, un teren privat din sud-estul Statelor Unite, în oraș. din Augusta, Georgia.

Bootstrap Image Preview

United States Open Championship

United States Open Championship, cunoscut în mod obișnuit ca U.S. Open, este campionatul național deschis anual de golf din Statele Unite. Este al treilea dintre cele patru mari campionate de golf și se află în programul oficial atât al Turului PGA, cât și al Turului European.

Bootstrap Image Preview

The Open Championship

Campionatul Open, denumit adesea Open sau British Open, este cel mai vechi turneu de golf din lume și unul dintre cele mai prestigioase. Fondată în 1860, a avut loc inițial anual la Prestwick Golf Club din Scoția. Mai târziu, locul s-a rotit între un grup select de terenuri de golf din Marea Britanie.

Bootstrap Image Preview

International Fetival of Extreme Sports - FISE Montpellier

FISE (Festivalul Internațional al Sporturilor Extreme) este cel mai mare eveniment sportiv de freestyle din Europa: BMX, skateboarding, roller blading, wakeboarding și ciclism montan slopestyle în centrul orașului Montpellier, zona Rives du Lez.

Bootstrap Image Preview

European Athletics Championships

Campionatul European de Atletism este un eveniment de atletism bienal (din 2010) organizat de Asociația Europeană de Atletism. Desfășurate pentru prima dată în 1934 la Torino, Campionatele au avut loc o dată la patru ani,

cu câteva excepții. Din 2010, acestea sunt organizate o dată la doi ani, iar când coincid cu Jocurile Olimpice de vară, probele de maraton și de mers pe curse nu sunt contestate.

Din 2018, Campionatele Europene care nu se desfășoară într-un an olimpic vor face parte din Campionatele Europene, un nou eveniment multi-sport quadrienal conceput și desfășurat de federații sportive europene individuale.

Bootstrap Image Preview

World Figure Skating Championships

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic este o competiție anuală de patinaj artistic, aprobată de Uniunea Internațională de Patinaj. Se acordă medalii la categoriile de simplu masculin, simplu feminin, patinaj în pereche și dans pe gheață. Desfășurate în general în martie, Campionatele Mondiale sunt considerate cele mai prestigioase dintre Campionatele ISU de patinaj artistic. Cu excepția titlului olimpic, un titlu mondial este considerat a fi cea mai mare realizare competitivă în patinaj artistic.

Bootstrap Image Preview

Olympic Winter Games Beijing

Jocurile Olimpice de iarnă sunt un eveniment internațional major, multisport, organizat o dată la patru ani, pentru sporturile practicate pe zăpadă și gheață. Primele Jocuri Olimpice de iarnă, Jocurile Olimpice de iarnă din 1924, au avut loc la Chamonix, Franța. Jocurile Olimpice moderne au fost inspirate de Jocurile Olimpice antice, care s-au desfășurat în Olimpia, Grecia, din secolul al VIII-lea î.Hr. până în secolul al IV-lea d.Hr. Baronul Pierre de Coubertin a fondat Comitetul Olimpic Internațional (CIO) în 1894, ducând la primele Jocuri Olimpice moderne de vară la Atena, Grecia, în 1896. CIO este organismul de conducere al Mișcării Olimpice, Carta Olimpică definindu-i structura și autoritatea.

Bootstrap Image PreviewBootstrap Image Preview