Campanie Voucher Cadou de Sărbători @Eventuria

Vin Sărbătorile și, dacă încă nu știi care e cadoul potrivit pentru cei dragi, profită acum și fă-le Cadoul preferat - o viitoare călătorie la unul dintre meciurile (tenis, fotbal, baschet, handbal) / concertele sau competiția de motorsport (Formula 1, Moto GP) preferate!

Astfel, cei dragi și iubiți se vor bucura de reduceri și următoarele beneficii:

- aleg evenimentul preferat

- au, pe lângă reducerile pachetului, 100 de euro câștig din valoarea totală

- tu cumperi un Voucher cadou de 500 de euro și ei beneficiază (*tu sau cei cărora le faci cadoul) de 600 de euro reducere la pachetele turistice Eventuria!

Cu Eventuria călătorești și câștigi!

Cu Eventuria te bucuri întotdeauna!

Cu Eventuria ești Simplu. Sigur. Alături de idolii tăi!

Bootstrap Image Preview

Regulament Campanie Voucher Cadou Eventuria valabilă până la 23.12.2022:

1. Voucherul este transmisibil și se poate valorifica pe tot parcursul anului 2023.

2. Valoarea Voucherului este de 600 de euro. Voucherul se achită integral la achiziție cu 500 de euro și astfel beneficiați de 100 euro reducere pentru viitoarea vacanță marca Eventuria.

3. Voucherul este valabil pentru o singura reducere la un pachet turistic de minim 2 persoane. De acest voucher vor beneficia astfel 2 persoane minim.

4. Voucherul este UNIC și nu poate fi rambursat: dacă valoarea pachetului turistic este mai mare de 600 de euro, achitați diferența!

5. Pentru același pachet nu se pot utiliza 2 Vouchere cadou.

6. Voucherul Cadou nu se poate utiliza pentru achiziția de bilete de avion - el se folosește doar la achiziția pachetelor turistice Eventuria care conțin cazare/mese + bilete de intrare la evenimente.

Trimite aici COMANDA TA FERMĂ pentru achiziția unui Voucher Cadou Eventuria. Atenție, campania este valabilă până la 23.12.2022. Voucherul Cadou Eventuria este valabil și poate fi valorificat până la 31.12.2023.
Bootstrap Image Preview