Turneul Coldplay în Europa: Care sunt datele și destinațiile concertelor


Coldplay, cu turneul lor impresionant "Music of the Spheres", este pe cale să cucerească cele mai îndrăgite destinații europene! Turneul a început în 2021 și continuă de 2 ani, urmând ca în acest an să revină în Europa, după ce au avut un succes major în America și Asia. Este o oportunitate unică să te bucuri de experiența captivantă live și să trăiești frenezia celor mai îndrăgite melodii ale trupei într-o atmosferă de spectacol incendiară. Cu hituri care îți ating sufletul și te fac să simți că ești în altă lume, acest turneu este un eveniment pe care nu vrei să-l ratezi! Ia-ți bilete la Coldplay acum și pregătește-te de o călătorie magică alături de trupa ta preferată. Eventuria te ajută cu pachetele turistice care conțin minim 2 nopți la un hotel de 3/4/5 stele (in funcție de preferințe), cu mic dejun și bilete standard (standing sau inel superior) incluse. Beneficiul tale si Avantajul Eventuria sunt plata în mai multe rate fără dobândă, cu garanția 100% și siguranța achiziției tale, inclusiv suportul necondiționat și permanent, atât înainte de achiziție cât și după eveniment. Iată câteva date și locații unde trupa noastră preferată are concerte în anul 2024 cu al său turneu, "Music of the Spheres".


Iunie:

8 - 9: Atena, Grecia (Stadionul Olimpic)

12 - 13: București, România (Arena Națională)

16 - 18: Budapesta, Ungaria (Puskás Aréna)

22 - 23: Lyon, Franța (Groupama Stadium)

Iulie:

12 - 13: Roma, Italia (Stadio Olimpico)

20 - 21: Düsseldorf, Germania (Merkur Spiel-Arena)

28: Helsinki, Finlanda (Olympiastadion)

August:

15 - 17: München, Germania (Olympiastadion)

21 - 22: Viena, Austria (Ernst-Happel-Stadion)

Septembrie:

2 - 4: Göteborg, Suedia (Ullevi)

7 - 9: Copenhaga, Danemarca (Parken)

12 - 14: Oslo, Norvegia (Ullevaal Stadion)

17 - 19: Stockholm, Suedia (Friends Arena)

22 - 24: Helsinki, Finlanda (Stadionul Olimpic Helsinki)

Octombrie:

1 - 3: Manchester, Anglia (Etihad Stadium)

6 - 8: Londra, Anglia (Wembley Stadium)

11 - 13: Glasgow, Scoția (Hampden Park)

16 - 18: Dublin, Irlanda (Croke Park)



Pachetele Eventuria la Concerte Pop-Rock


Descoperă bucuria de a experimenta evenimentele preferate fără griji, cu pachetele turistice Eventuria, complete și complexe, adaptabile și personalizabile. Oferim cazare confortabilă timp de minim 2 nopți (puteți solicita oricâte nopți la destinație), la hoteluri de minim 3 stele (de principiu, nu recomandăm un standard inferior),  neapărat cu micul dejun inclus și bilete la evenimentul dorit. Eventuria îți poate oferi și bilete de avion sau ți le poți rezerva singur. Eventuria îți oferă și alte servicii la destinație cum ar fi: CityPass, intrări la obiective turistice și muzee, (mai ales acolo unde ai nevoie de programare) transferuri de la aeroport la hotel și retur, asigurări medicale de călătorie și travel storno. Toate acestea le poți solicita în plus, cu recalcularea pachetului și confortul de a avea propriul tău agent concierge. Avantajul acestor pachete turistice este de a-ți asigura o experiență de neuitat fără a te preocupa de cazare sau bilete de acces valabile, deoarece noi îți garantăm biletele și serviciile incluse din punct de vedere legal si comercial, prin parteneriatele noastre solide cu furnizorii verificați încă din 2009 când Eventuria a apărut pe piața de travel din România. Un alt avantaj al tău va fi politica noastră de fidelizare și suportul nostru permanent, care îți asigură o experiență de neuitat, fără stresul căutării de cazare sau bilete, cu focus pe bucuria momentului.


Beneficiile tale:

✅Eventuria | Simplu. Sigur. Alături de idoli.


✅Îți ascultăm dorințele și ne adaptăm cerințelor:

👉Pachete turistice personalizate, servicii complete: cazare, mese, transport, asistență turistică

👉Flexibilitate: personalizăm/schimbăm orice componentă din pachet la cererea ta

👉Transparență: clarificăm

👉Siguranță: garantăm 100% serviciile incluse

👉Consultanță și Suport pre/post cumpărare 24h/24, 7 zile/7 (răspundem la telefon, pe Whatsapp, non-stop)

👉Politici de fidelizare: primești 1% contravaloarea pachetului achiziționat reducere la următoarea achiziție + 100 puncte (10 euro/50 lei) cadou de ziua ta 1/an + puncte de fidelizare și reduceri pentru recomandările tale, pe lângă reducerile momentului

👉Rezervări cu avans  + plata în rate, fără dobândă

👉Beneficiezi de Promoții și Oferte speciale

👉Poți plăti cu cardul de debit/credit sau de *vacanță (*doar pentru Ro)

Mai mult, tu nu ai niciun risc, noi lucrăm, iar tu te bucuri de vacanțe sigure și fără surprize sau costuri neprevăzute / ascunse!


Ești gata să trăiești o experiență de neuitat cu Eventuria? Rezervă acum pachetul tău turistic Eventuria și pregătește-te să te bucuri de evenimentul preferat într-o vacanță așa cum ți-o dorești! Nu rata o șansă unică, de a-ți crea amintiri de neuitat alături de cei mai dragi ție.


Și nu uita, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente oferte și evenimente, urmărește-ne pe rețelele sociale! Dă-ne un like pe Facebook, inscrie-te în grupul nostru, urmărește-ne pe Instagram și pe TikTok, te așteptăm să te abonezi și la canalul nostru de YouTube unde vei găsi întotdeauna noutăți și divertisment marca Eventuria. Te-am convins să nu pierzi turneul Music Of The Spheres al trupei noastre preferate Coldplay!?!? 😁


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare