Cu #Eventuria te bucuri de victoria idolilor tăi la cursele de Moto GP oriunde în lume!

Profită de EXPERTIZA NOASTRĂ și mergi ACUM la cele mai palpitante curse de Moto GP din Europa si din lume!

Marca înregistrată EVENTURIA, nr. 138708/2015, este touroperatorul specializat din Romania al pachetelor turistice de evenimente sportive / concerte / festivaluri!

Aceste pachete turistice sunt predefinite, garantate 100% de noi și furnizorii noștri, preplătite, și contin cel puțin cazare/mic dejun + biletul de intrare la eveniment, categoria de bază/standard!

Alte servicii precum: categorie superioară de hotel sau bilet de intrare, bilete de avion, zile suplimentare de cazare sau alte activități la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresă a Călătoruluicontra-cost!

Suntem flexibili, profesioniști, specializați pe acest segment de travel și personalizăm pachetele turistice în functie de opțiunile proprii ale fiecăruia dintre voiExperiența noastrăîncă din anul 2003, când am luat ființă, și din 2009, când am introdus la scară largă aceste pachete turistice pe piața de profil din Româniaparteneriatele solide cu furnizorii noștri și feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat deja încrederea lor ne îndreptățesc să continuăm și să oferim cele mai sigure servicii turistice din domeniul „evenimente sportive, concerte, festivaluri

Testimoniale Turiști #Eventuria Moto GP
  • Diana G - Agentie Partenera, Marele Premiu de Moto GP al Statului Catalunya 2016, Hotel Fira Congress 4*  15/06/2016

    Diana G - Agentie Partenera, Marele Premiu de Moto GP al Statului Catalunya 2016, Hotel Fira Congress 4* 15/06/2016 Salut :) Totul a fost super in Barcelona!!! Am fost foarte multumiți de hotel, de curse motogp si transportul a fost foarte ok! Mulțumim mult! Cu siguranța vom mai apela la tine! Scuze ca iți răspund asa tarziu, noi inca suntem tot in vacanță... O zi plăcuta iti doresc! Asa că ... Mai venim Cu multumiri, Diana G

  • Agentie Partenera, Moto Gp Brno -Hotel Mercure Centrum 4* Bratislava 15/09/2016

    Agentie Partenera, Moto Gp Brno -Hotel Mercure Centrum 4* Bratislava 15/09/2016 "Totul a fost ok! Hotelul excelent. "

  • Agentie Partenera, Moto Gp Aragon - hotel Oriente Zaragoza – 14.10.2016

    Agentie Partenera, Moto Gp Aragon - hotel Oriente Zaragoza – 14.10.2016 Buna ziua! Clientul a venit foarte incantat din aceast vacanta. Este mare amator de raliuri si concursuri moto si ne-a spus ca aceasta varianta este mai pe placul lui decat cele de Formula 1, ca si organizare si ca si participanti. Va multumim!

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid