Pachete cazare si bilete MotoGP Valencia

1300 
Vezi detalii

Descriere

Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana - Circuit Ricardo Tormo - SPAIN

Pretul de plecare /pachet/pers. este de la *426 euro. Pretul ofertelor de mai jos este calculat pentru grad de ocupare 2 persoane/pachet/camera DBL standard. 

Pentru cursele de MOTO GP, Eventuria propune 2 tipuri de pachete turistice astfel: a. cazare 3 nopti, mic dejun si bilet de acces week-end categoria dorita (general admission este inclus in pretul comunicat + suplimente, care se vor comunica la cerere cu recalcularea pretului, pentru categoriile superioare) si b. cazare 2 nopti, mic dejun si bilet de acces la cursa de Duminica/ziua de concurs (general admission este inclus in pretul comunicat + suplimente, care se vor comunica la cerere cu recalcularea pretului, pentru categoriile superioare).


PACHETUL TURISTIC SE POATE PERSONALIZA în funcție de:

- hotelul dorit (de la 3* pana la 5*/hoteluri Luxury sau Boutique),

- numărul de nopți sau categoria de bilet la eveniment,

- dacă se mai doresc și alte servicii adăugate, cu recalcularea tarifului.

De aceea, Eventuria va comunica doar la cererea scrisă a turistului o ofertă concretă de preț și pachet turistic/fiecare destinație, în funcție de opțiunile personale, exigențe și necesități, dar și în funcție de disponibilitățile și condițiile de vânzare ale furnizorilor.

Toate aceste suplimente sunt extrem de dinamice, au o disponibilitate redusă, se schimbă în funcție de organizator/furnizor/momentul rezervării și pot fi comunicate doar la cerere, punctual, de către Consultanții Eventuria. Eventuria își rezervă dreptul de a nu actualiza aceste prețuri în timp real și de a confirma turistului valabilitatea din momentul solicitării ofertei.

Nota 1: Odată confirmate prețul și disponibilitatea, turistul trebuie să știe că fără semnarea Contractului de servicii de călătorie, emiterea Facturii Fiscale și achitarea avansului stabilit în minim 24 h, nu se vor putea garanta tarifele comunicate, aceste pachete turistice fiind extrem de restrictive. Odată rezervate, pachetele nu se mai pot anula/decomanda fără penalizări de 100% din valoarea lor. De aceea, recomandarea agenției este ca să procedați la securizarea ofertei prin plată imediată a avansului stabilit.

În cazul în care nu v-ați decis în timp util și/sau nu ați achitat avansul în intervalul de timp stabilit, consultanții noștri vor verifica din nou disponibilitatea ofertei și a tarifelor, eventual cu recalcularea lor.

Nota 2: În toate cazurile, odată pachetul turistic comandat, achitat avansul de către Dvs. și confirmat de noi, rămâne ferm, include penalizări de 100% și este garantat 100% de noi.

Nota 3: EVENTURIA ESTE AGENTIA TA DE TRAVEL SPECIALIZATA IN PACHETE TURISTICE DE EVENIMENTE SIGURE 100%, GARANTATE 100% (SPORTIVE: FOTBAL, TENIS, MOTO GP, FORMULA 1, ALTE SPORTURI; MUZICALE: CONCERTE, FESTIVALURI, OPERA; SPECTACOLE, CIRC SI ALTE EVENIMENTE).

EVENTURIA VINDE DOAR PACHETE TURISTICE CARE CONTIN CEL PUTIN CAZARE + BILET DE INTRARE LA EVENIMENT.

Servicii incluse

tarif / 2 persoane / sejur / cazare in camera dubla (2 adulti), in perioada evenimentului, la un hotel de 3* minim

*pentru camera SGL, TPL, pentru copii cazati impreuna cu adulti preturile se vor recalcula si comunica punctual (regula generala este +50% din pret/supliment de cazare in camera SGL, -10% din pret pentru a 3-a persoana cazata in camera cu 2 adulti).

- masa mic dejun

bilet standard/standing de acces la eveniment (la cerere se vor comunica suplimente de preț pentru bilete de categorie superioară / V.I.P. / alte categorii existente, în funcție de eveniment și/sau locație)

taxa de procesare / curierat / trimitere a documentelor de călătorie.

Nu sunt incluse / servicii opționale care se pot asigura la cerere:

o categorie superioara de bilet, care se poate asigura, contra-cost, cu achitarea diferențelor de plata

transportul din / spre Romania (se poate asigura la cerere, avion/autocar, contra-cost)

transferuri la/de la aeroport sau la/de la locul evenimentului / rent-a-car

- taxa de oraș/stațiune (se plătește de către turist la recepția hotelului, obligatoriu, și este variabilă).

alte servicii opționale care ne pot fi solicitate contra - cost (excursii, tururi sau intrări la obiective turistice).

Pentru orice informații sau detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați, telefonic: 0755 013 983 sau pe e-mailinfo@eventuria.ro

Detalii

  • Tip serviciu: Pachet
  • Transport: individual
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
disponibilCamera poate fi rezervata la cerereCamera poate fi confirmata in 48 de ore