Aniversare 21 de ani de Eventuria


Despre Eventuria


Eventuria este agenția ta de turism de încredere, specializată în crearea unor pachete de citybreak unice, care îmbină cazarea de minim 2 sau 3 nopți cu accesul la o gamă largă de evenimente de neuitat. Prin Eventuria, vei avea oportunitatea de a trăi pasiunea pentru sport, asistând la meciuri de fotbal, tenis, baschet, handbal, rugby, precum și la curse de motorsport, inclusiv Formula 1 și MotoGP, sau la competiții de anvergură cum ar fi cele olimpice și campionatele europene sau mondiale. 


Dar pasiunea nu se oprește aici! Agenția îți deschide ușile către cele mai vibrante concerte ale artiștilor iubiți din diverse genuri muzicale - de la pop-rock, hard-rock, hip-hop, până la muzica clasică - precum și la festivaluri, spectacole de operă și teatru.


De ce să alegi Eventuria?


Să alegi Eventuria ca partener de călătorie vine cu multiple beneficii și o valoare adăugată semnificativă. Primul avantaj este siguranța serviciilor rezervate, garantată de credibilitatea și conformitatea legală a agenției. În plus, suportul specializat, constant disponibil atât înainte, cât și după achiziția pachetului turistic, împreună cu reputația și stabilitatea Eventuria într-o piață competitivă, reprezintă pilonii încredințării tale. 


Un alt aspect distinctiv este flexibilitatea financiară oferită prin posibilitatea de a achita în rate pachetele turistice, un avantaj considerabil pentru planificarea fără stres a vacanțelor tale. Nu în ultimul rând, fidelizarea clienților este răsplătită generos cu reduceri valoroase, astfel fiecare călătorie cu Eventuria devenind mai avantajoasă.


Într-un tărâm unde responsabilitatea și profesionalismul sunt cuvintele de ordine, Eventuria își asumă întreaga organizare a călătoriei tale, permițându-ți să te concentrezi exclusiv pe bucuria și emoția evenimentelor favorite. 


Agenția nu doar că garantează siguranța investiției tale, dar oferă și o suită impresionantă de servicii secundare pentru a completa experiența ta: de la rezervări de bilete de avion, acces la alte atracții turistice, citypass-uri, până la excursii locale, experiențe gastronomice sau aventuri pe două roți și asigurări de călătorie comprehensive.


Povestea noastră


Eventuria este brandul/agenția ta de turism specializată/expert în pachete turistice de citybreak care conțin minim cazare 2/3 nopți și bilete de intrare la evenimente sportive (fotbal, tenis, baschet, handbal, rugby, motorsport: formula 1 și moto gp, tenis, competiții olimpice și campionate europene sau mondiale), concerte ale celor mai iubiți artiști (concerte pop-rock, hard-rock, hip hop, clasice etc.), festivaluri, spectacole de operă și teatru.


Beneficiile și diferențierea în a lucra cu un agent expert sunt:

1. siguranța serviciilor rezervate prin garanțiile oferite de o agenție de turism din punct de vedere legal,

2. suportul specializat si permanent, pre și post-achiziție, reputația și longevitatea unui business stabil într-o piață dificilă,

3. posibilitatea de a achiziționa în rate (50% avans + 50% până la 30 de zile înainte de călătorie) produse turistice nerambursabile care sunt achitate integral altfel,

4. beneficiezi de politicile de fidelizare ale companiei și obții reduceri cu fiecare vacanță achiziționată.


Eventuria îți preia toată responsabilitatea și se ocupă profesionist astfel încât tu să te bucuri de evenimentul preferat și să fii întotdeauna simplu, sigur, alături de idolii tăi. Cu Eventuria nu îți asumi riscuri, banii tăi sunt garantați, iar agenția îți poate oferi și alte servicii secundare precum: rezervare și emitere/check-in bilete de avion, alte intrări la obiective turistice, citypass, alte excursii la destinație, experiențe (degustări sau cooking class, bike tours, segway tours etc.), asigurări de călătorie travel storno și medicale, nopți mai multe incluse în pachetele turistice solicitate pentru ca 


Eventuria îți personalizează vacanța și se pliază pe nevoile tale.

Agenția de turism s-a înființat într-o zi de primăvară, 20.03.2003, devenită mai apoi, cf. Wikipedia în 2011, Ziua Internațională a Fericirii, cu brand-ul ActivTours care avea drept motto: ”Noi știm că vacanța Dvs. este importantă”, oare o simplă coincidență...?!?


În 2009, a luat ființă și produsul / brandul Eventuria, din pasiunea fondatorului pentru spectacol, experiențe, performanță, excelență și unicitate, dar și din nevoia de a oferi celor animați de aceleași valori și idealuri pachete turistice specializate și personalizate, care să includă experiențe live intense și amintiri de care nu te mai poți despărți vreodată și care să-ți încălzească inima în vremuri de restriște. 


Acum, la împlinirea frumoasei vârste de 21 de ani, Eventuria se pregătește pentru noi transformări și automatizări, așa că nu pierdeți din vedere să urmăriți evenimentele noastre.


Expertiza noastră

 Fie că este vorba despre un derby de fotbal cu mize înalte, un concert rock exploziv, o gală de operă emoționantă sau un festival de muzică ce adună laolaltă zeci de mii de oameni, Eventuria este cheia către experiențe de neegalat.


Cu un ochi atent asupra detaliilor și un angajament neclintit pentru satisfacția clienților, echipa Eventuria lucrează neobosit pentru a asigura că fiecare aspect al călătoriei tale este gestionat cu profesionalism și atenție. De la selecția hotelurilor și a locațiilor de cazare, până la alegerea evenimentelor, categoriilor de bilete, a locurilor tale la eveniment și a activităților complementare, totul este gândit pentru confortul și bucuria ta.


În final, alegând Eventuria, alegi mai mult decât o simplă escapadă – alegi o experiență de viață, îmbogățită cu amintiri prețioase, emoții vibrante și aventuri inedite. Sărbătorind 21 de ani de inovație și excelență în turism, Eventuria rămâne dedicată misiunii sale de a deschide lumea în fața ta, într-un mod cu totul special și unic. 


Fii parte din călătoria noastră și descoperă magia unei vacanțe autentice, alături de Eventuria, unde pasiunea și experiența se împletesc pentru a-ți oferi momente de neuitat.


Râmâi conectat alături de noi pe toate rețelele tale de socializare preferate, facebook, instagram, tiktok și te invităm să descoperi mai mult evenimente și experiențe pe canalul nostru de youtube.


Testimonialele turiștilor noștri:

.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare