Spectacole de operă, operetă, balet, circ, musicall

Eventuria vă asigură pachete la cele mai faimoase spectacole, jucate pe scenele celebre din toată lumea

Marca înregistrată EVENTURIA, nr. 138708/2015, este touroperatorul specializat din Romania al pachetelor turistice de evenimente sportive / concerte / festivaluri!

Aceste pachete turistice sunt predefinite, garantate 100% de noi și furnizorii noștri, preplătite, și contin cel puțin cazare/mic dejun + biletul de intrare la eveniment, categoria de bază/standard!

Alte servicii precum: categorie superioară de hotel sau bilet de intrare, bilete de avion, zile suplimentare de cazare sau alte activități la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresă a Călătoruluicontra-cost!

Suntem flexibili, profesioniști, specializați pe acest segment de travel și personalizăm pachetele turistice în functie de opțiunile proprii ale fiecăruia dintre voiExperiența noastrăîncă din anul 2003, când am luat ființă, și din 2009, când am introdus la scară largă aceste pachete turistice pe piața de profil din Româniaparteneriatele solide cu furnizorii noștri și feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat deja încrederea lor ne îndreptățesc să continuăm și să oferim cele mai sigure servicii turistice din domeniul „evenimente sportive, concerte, festivaluri!  

Eventuria - Spectacole Cirque du Soleil

Testimoniale
  • Concert Andre Rieu la Maastricht, Hotel Bastion Geleen 3* - Adrian B.

    Concert Andre Rieu la Maastricht, Hotel Bastion Geleen 3* - Adrian B. Buna ziua .Concertul a fost absolut superb,ceva de vis. Hotelul a fost bun avand in vedere raportul calitate pret. Am închiriat o masina de la aeroport si pana in Maastricht faceam cam 10 minute pe autostrada. Micul dejun a fost in regula bun si variat .Ceea ce nu a fost in regula a fost zborul anulat la întoarcere. Cazarea oferita la Eindhoven a fost in regula ca si micul dejun însa drumul cu trenul la Dortmund a fost pe cheltuiala noastra ca si altele Dar nu putea fi totul perfect, nu. Va multumim.

  • Dan P. La Traviata Scala Din Milano, hotel Holiday Inn Garibaldi 4*, martie 2019

    Dan P. La Traviata Scala Din Milano, hotel Holiday Inn Garibaldi 4*, martie 2019 Buna ziua, multumim pentru sejurul oferit, a fost foarte bine. La cazare nu aveam pretentii, de la italieni nu am pretentii la hoteluri dar a fost peste asteptari acesta.

  • Ionela M., Spectacol Cirque Du Soleil OVO - Berlin - hotel Mercure Zentrum 3*

    Buna seara Dna Iulia, Asa cum am promis, revin cu feedback un urma colaborarii. Activ Eventuria este agentia de turism care a facut posibil, pentru mine si sotul meu, sa avem parte de o "experienta"! Promptitudine maxima, seriozitate, profesionalism si chiar mai mult de atat! Am fost indrumata cu rabdare si implicare din partea doamnei (Iulia D) ?care s-a ocupat de sejurul nostru, sa aleg cel mai avantajos pachet, cu cele mai bune servicii, in cel mai scurt timp! Atenti la detalii si mereu gata sa te surprinda! Cu noi au facut-o si ne-am simtit rasfatati! Nu am intampinat niciun fel de probleme pe perioada sejurului, pentru ca toate aspectele calatoriei au fost bifate la timp! Recomand cu drag si nu voi uita faptul ca am avut o experienta placuta la Berlin, luand parte la spectacolul de circ al celor de la Cirque Du Soleil, iar lucrul acesta a fost posibil doar pentru ca am ales sa colaborez cu agentia de turism Activ Eventuria! Sunteti cei mai grozavi! Felicitari! Va multumesc inca o data, Dna Iulia! O zi buna va doresc!

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid