Cele mai pasionante meciuri de fotbal din Europa si din lume

Cu #Eventuria ai ocazia să trăiești în frenezia stadioanelor și să te bucuri de fiecare victorie, luând parte la meciurile echipei de fotbal favorite!

Marca înregistrată EVENTURIA, nr. 138708/2015, este turoperatorul specializat din Romania al pachetelor turistice de evenimente sportive / concerte / festivaluri!

Aceste pachete turistice sunt predefinite, garantate 100% de noi și furnizorii noștri, preplătite, și contin cel puțin cazare/mic dejun + biletul de intrare la eveniment, categoria de bază/standard!

Alte servicii precum: categorie superioară de hotel sau bilet de intrare, bilete de avion, zile suplimentare de cazare sau alte activități la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresă a Călătoruluicontra-cost!

Suntem flexibili, profesioniști, specializați pe acest segment de travel și personalizăm pachetele turistice în functie de opțiunile proprii ale fiecăruia dintre voiExperiența noastrăîncă din anul 2003, când am luat ființă, și din 2009, când am introdus la scară largă aceste pachete turistice pe piața de profil din Româniaparteneriatele solide cu furnizorii noștri și feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat deja încrederea lor ne îndreptățesc să continuăm și să oferim cele mai sigure servicii turistice din domeniul „evenimente sportive, concerte, festivaluri!  

La Liga - echipe și pachete turistice la meciurile lor

Seria A - echipe și pachete turistice la meciurile lor

Premier League - echipe și pachete turistice la meciurile lor

Ligue 1 - echipe și pachete turistice la meciurile lor

Bundesliga - echipe și pachete turistice la meciurile lor

Alte campionate din Europa - echipe și pachete turistice la meciurile lor

Testimoniale Turiști #Eventuria meciuri
 • Bogdan I.

  Servus Iulia, Multumesc pentru mail. Conditiile de cazare au fost foarte bune, orasul e minunat pentru un city break, mai ales in perioada asta cand nu sunt foarte multi turisti. Biletele la meci au avut o locatie foarte buna si atomosfera pe stadion a fost foarte faina, fiul meu a fost incantat :). Recomandam si muzeul Juventus insa cu mentiunea ca e ideal ca biletele sa fie achizitionate online pentru a evita statul la coada la casa de bilete. O sa mai planificam in toamna o vizita la Madrid si Barcelona si o sa revin eu atunci cu o cerere. Multumim pentru serviviile oferite. O zi buna, Bogdan

 • Valentin R.

  Valentin R., Meci Real Madrid - Villareal, Hotel Leonardo Boutique Madrid 23/09/2016 "Vreau sa va multumesc pentru locurile bune pe care le-am avut chiar in spatele portii pe randul 16. Am vazut foarte bine. Am vizitat si stadionul a doua zi. Hotelul era destul de uzat (parchet zgariat, placute de gresie la baie nu bine fixate, fara mocheta) insa foarte curat, mic dejun bun si cam la 3 km de Bernabeu. Noi ne-am deplasat mai mult cu Uber, taxi fiind si cu cea mica. Multumim "

 • Agentie Partenera, Paris, Meci PSG - Strasbourg, hotel Ibis Gare Du Nord TGV 3*, aprilie 2019

  Agentie Partenera, Paris, Meci PSG - Strasbourg, hotel Ibis Gare Du Nord TGV 3*, aprilie 2019 Buna! Mi-a spus ca a fost foarte frumos, hotelul nu prea ok raport calitate-pret, dar la Disney totul a fost ok si la meci la fel.Multumesc mult. O zi frumoasa,

 • Agentie Partenera - meci Champions League - Liverpool - Bayern Munchen, Hotel Mercure Atlantic Tower 4*, 18-20 februarie 2019

  Agentie Partenera - meci Champions League - Liverpool - Bayern Munchen, Hotel Mercure Atlantic Tower 4*, 18-20 februarie 2019 Serviciile oferite au fost in regula, nu au fost probleme, cu siguranta pastram legatura pe viitor. Singura nemultumire a fost scorul dar asta nu sta in puterea noastra :D

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid