Eventuria - Profesionistul tău pentru pachetele turistice de Formula 1

Cu #Eventuria mergi în siguranță la cele mai frumoase curse de Formula 1 sau alte curse de Motorsport!

Marca înregistrată EVENTURIA, nr. 138708/2015, este touroperatorul specializat din Romania al pachetelor turistice de evenimente sportive / concerte / festivaluri!

Aceste pachete turistice sunt predefinite, garantate 100% de noi și furnizorii noștri, preplătite, și contin cel puțin cazare/mic dejun + biletul de intrare la eveniment, categoria de bază/standard!

Alte servicii precum: categorie superioară de hotel sau bilet de intrare, bilete de avion, zile suplimentare de cazare sau alte activități la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresă a Călătoruluicontra-cost!

Suntem flexibili, profesioniști, specializați pe acest segment de travel și personalizăm pachetele turistice în functie de opțiunile proprii ale fiecăruia dintre voiExperiența noastrăîncă din anul 2003, când am luat ființă, și din 2009, când am introdus la scară largă aceste pachete turistice pe piața de profil din Româniaparteneriatele solide cu furnizorii noștri și feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat deja încrederea lor ne îndreptățesc să continuăm și să oferim cele mai sigure servicii turistice din domeniul „evenimente sportive, concerte, festivaluri!  

Alte campionate - MOTOR SPORT

Testimoniale Turiști #Eventuria Formula 1
 • Robert B. / Budapesta / hotel La Prima Fashion 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019

  Robert B. / Budapesta / hotel La Prima Fashion 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019 Good morning Iulia, We had a great time in Budapest, thank you so much for your good service!

 • Catalin V. / Budapesta / hotel Carlton 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019

  Catalin V. / Budapesta / hotel Carlton 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019 Buna ziua, Vacanta noastra a fost una foarte reusita. Hotelul Carlton este chiar de 4*, conditii bune, servicii bune, la fel mancare, pentru toate gusturile. La eveniment locurile foarte bine pozitionate, la linia de start, tribuna era acoperita, nu am avut mare disconfort din cauza caldurii. Aveam apa la dicretie, puteam sa ne umplem bidoanele...la fel bere. Firma de transfer (sixt) trebuia sa organizeze mai bine – am asteptam destul de mult mai ales luni. Ne-au trimis o Tesla in loc de E-class, soferii foarte draguti. Pentru cei care nu vor decat sa vada cursa, trebuie stabilita o ora mai devreme pentru ca evenimenul tine toata ziua. Cu taxi este destul de greu de plecat de la circuit pentru ca desi sunt foarte multe masini, sunt si oameni foarte multi – noi in ziua in care ni s-a anulat transferul am stat 55 minute la coada pentru taxi. Este destul de greu si intalnirea cu soferul, zona fiind foarte mare. Erau si multe parcari gratuite la circuit, se gaseau locuri de parcare in afara celei contra-cost.

 • Alexandru Mihai P. / Budapesta / hotel Corvin City Wing 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019

  Alexandru Mihai P. / Budapesta / hotel Corvin City Wing 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019 Buna ziua, Evenimentul in sine merita toti banii, in legatura cu hotelul,totul ok, pt parcare sa faceti rezervare pt urmatoarele rezervari.Poze si filmulete pe whatsapp. Zi buna,

 • Laura F. / Budapesta / hotel Carlton 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019

  Laura F. / Budapesta / hotel Carlton 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019 Buna ziua. Am revenit la birou si va transmit cateva fotografii. Impresii: " Locurile -excelente, cazarea buna, daca ar fi fost 2 camere ar fi fost perfect, organizarea: nu a existat transfer de la hotel la circuit, deplasarea s-a facut cu taxiul". Multumesc pentru sprijin.

 • Agentie partenera / Budapesta / hotel Park Residence 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019

  Agentie partenera / Budapesta / hotel Park Residence 4* - Formula 1 Ungaria, august 2019 Buna Iulia, multam de email. Am vorbit cu Dl. Boaca, era foarte incantat. Hotelul n-a fost ceva extraordinar, dar si-a asumat faptul ca el l-a cerut. Cursa de masini wow, ca de, asta era punctul culminant al excursiei. Per total, experienta foarte placuta, multumit de servicii. Este o persoana vesela, placuta, nu e genul de client care sa gaseasca motive de suparare din orice. :) Multumesc mult pentru ajutor. Si eu ma declar fericita cu aceasta colaborare. :) Toate cele bune!

 • Linda I. / Budapesta / hotel Atlantic 3* - Formula 1 Ungaria, august 2019

  Linda I. / Budapesta / hotel Atlantic 3* - Formula 1 Ungaria, august 2019 Buna ziua, A fost o experienta deosebita, a meritat intregul drumul si a fost totul foarte bine.Hotelul a fost placut, locatia buna. Va multumim, O zi frumoasa, Cu stima Va pot trimite poze pe whatsup.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid