Cu #Eventuria mergi la cele mai frumoase FESTIVALURI din Europa și din lume

Muzică de toate genurile, atmosferă incendiară, momente unice în locuri minunate

Marca înregistrată EVENTURIA, nr. 138708/2015, este touroperatorul specializat din Romania al pachetelor turistice de evenimente sportive / concerte / festivaluri! 

Cu #Eventuria ești întotdeauna alături de idolii tăi, la cele mai frumoase festivaluri: Sziget, Rock in Rio, Rock Am Ring, BPM Festival, DGTL Barcelona, Lollapalooza, Ultra Europe, Wireless Festival, Parklife Festival, Airbeat One Festival, Coachella Festival, RBC Ottawa Bluesfest, Leeds, Latitude, Download, British Summer, Puccini Festival, Lucca Summer Festival, Dubai Shoping Festival, Venice Festival ș.a.

Aceste pachete turistice sunt predefinite, garantate 100% de noi și furnizorii noștri, preplătite, și contin cel puțin cazare/mic dejun + biletul de intrare la eveniment, categoria de bază/standard!

Alte servicii precum: categorie superioară de hotel sau bilet de intrare, bilete de avion, zile suplimentare de cazare sau alte activități la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresă a Călătoruluicontra-cost!

Suntem flexibili, profesioniști, specializați pe acest segment de travel și personalizăm pachetele turistice în functie de opțiunile proprii ale fiecăruia dintre voiExperiența noastrăîncă din anul 2003, când am luat ființă, și din 2009, când am introdus la scară largă aceste pachete turistice pe piața de profil din Româniaparteneriatele solide cu furnizorii noștri și feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat deja încrederea lor ne îndreptățesc să continuăm și să oferim cele mai sigure servicii turistice din domeniul „evenimente sportive, concerte, festivaluri!  

Testimoniale
  • Concert Roger Waters Paris, Hotel Best Western Allegro Nation 4* - Andras P.

    Concert Roger Waters Paris, Hotel Best Western Allegro Nation 4* - Andras P. Draga Iulia , Cu cea mai mare placere Va informez ca sejurul la Paris a fost perfect , de la zbor , cazare , concert pana la tur oras , shopping, etc . Din punct de vedere organizatoric Eventuria este o companie de nota 10 ( plus !) , merita toata increderea si respectul. Cu surpriza am constatat ca pentru echipa Eventuria lucrul primordial este grija pentru client , lucru rar in ziua de azi. Suntem siguri ca si urmatorul sejur la Hamburg , tot prin Eventuria va fi la fel de bine organizat . Va multumim din inima si va dorim o activitate fructuoasa si in viitor , Cu multa stima si respect A HAPPY CLIENT ! András P

  • Andre Rieu Viena, hotel Pension Baronesse 4* - Cosmin M.*

    Andre Rieu Viena, hotel Pension Baronesse 4* - Cosmin M.* Buna, Concertul a fost super Locurile au fost insa prea in drept ci scena ceea ce a stirbit din calitatea spwctacolului Cazare ok , dar stiam asta deja. Per ansamblu a fost ok - cu acea mica exceptie a locurilor care a umbrit putin din calitatea evenimentului Sper sa colaboram si pe viitor

  • Dan P. La Traviata Scala Din Milano, hotel Holiday Inn Garibaldi 4*, martie 2019

    Dan P. La Traviata Scala Din Milano, hotel Holiday Inn Garibaldi 4*, martie 2019 Buna ziua, multumim pentru sejurul oferit, a fost foarte bine. La cazare nu aveam pretentii, de la italieni nu am pretentii la hoteluri dar a fost peste asteptari acesta.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid