Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pachete cazare si bilete tenis Turneul Campionilor

1432
Vezi detalii

Descriere

14.11. - 21.11.2021 - Torino, Italia

Torino va găzdui Turneul Campionilor ATP între 2021 şi 2025
Torino va deveni al 15-lea oraş care va găzdui la finalul sezonului Turneul Campionilor în circuitul masculin de tenis, în perioada 2021-2025, în arena Pala Alpitour, a anunţat miercuri ATP.
Torino a câştigat cursa cu Manchester, Singapore şi Tokyo, pentru a prelua organizarea Turneului Campionilor de la Londra, care a găzduit competiţia celor mai buni opt jucători din lume începând cu 2009.
Finala ATP se mută pentru prima oară în Italia şi Torino va deveni a 15-a gazdă a Turneului Campionilor începând cu 1970, se arată într-un comunicat al ATP.
Londra a organizat Turneul Campionilor începând cu 2009, dar în pofida succesului în rândul fanilor şi jucătorilor, ATP a anunţat în august că lansează o cerere de oferte din partea altor potenţiale gazde. În cei 12 ani, în care turneul s-a disputat la O2 Arena din Londra, s-au înregistrat circa 2,5 milioane de spectatori.
În istoria sa, Turneul Campionilor a fost găzduit până acum de 14 oraşe, între care Paris, Barcelona, Melbourne, Boston, Stockholm, New York, Lisabona, Sydney şi Shanghai.
Ediţia din 2018 a atras 240.000 spectatori la O2 Arena, finala fiind câştigată în premieră de germanul Alexander Zverev, care l-a învins în finală pe Novak Djokovic, de cinci ori câştigător al turneului.
Eventuria te duce 100% in siguranta la meciurile dorite, pentru a fi alaturi de idolii tai! Pachetele Eventuria contin minim hotel 3*, 2 nopti cazare, mic dejun si bilet de intrare in ziua de meci, categoria standard. Preturile difera de la zi la zi, in functie si de meciuri/etape, dar si de "greutatea" participantilor la competitie!
Pretul minim pentru un pachet este de 716 euro/pers./sejur 2 nopti si 1 zi de meci. Cu siguranta, pachetele se pot personaliza, in functie de preferinte si zile de competitie, cu recalcularea tarifelor.

PACHETUL TURISTIC SE POATE PERSONALIZA în funcție de:

- hotelul dorit (de la 3* pana la 5*/hoteluri Luxury sau Boutique),

- numărul de nopți sau categoria de bilet la eveniment,

- dacă se mai doresc și alte servicii adăugate, cu recalcularea tarifului.

De aceea, Eventuria va comunica doar la cererea scrisă a turistului o ofertă concretă de preț și pachet turistic/fiecare destinație, în funcție de opțiunile personale, exigențe și necesități, dar și în funcție de disponibilitățile și condițiile de vânzare ale furnizorilor.

Toate aceste suplimente sunt extrem de dinamice, au o disponibilitate redusă, se schimbă în funcție de organizator/furnizor/momentul rezervării și pot fi comunicate doar la cerere, punctual, de către Consultanții Eventuria. Eventuria își rezervă dreptul de a nu actualiza aceste prețuri în timp real și de a confirma turistului valabilitatea din momentul solicitării ofertei.

Nota 1: Odată confirmate prețul și disponibilitatea, turistul trebuie să știe că fără semnarea Contractului de servicii de călătorie, emiterea Facturii Fiscale și achitarea avansului stabilit în minim 24 h, nu se vor putea garanta tarifele comunicate, aceste pachete turistice fiind extrem de restrictive. Odată rezervate, pachetele nu se mai pot anula/decomanda fără penalizări de 100% din valoarea lor. De aceea, recomandarea agenției este ca să procedați la securizarea ofertei prin plată imediată a avansului stabilit.

În cazul în care nu v-ați decis în timp util și/sau nu ați achitat avansul în intervalul de timp stabilit, consultanții noștri vor verifica din nou disponibilitatea ofertei și a tarifelor, eventual cu recalcularea lor.

Nota 2: În toate cazurile, odată pachetul turistic comandat, achitat avansul de către Dvs. și confirmat de noi, rămâne ferm, include penalizări de 100% și este garantat 100% de noi.

Nota 3: EVENTURIA ESTE AGENTIA TA DE TRAVEL SPECIALIZATA IN PACHETE TURISTICE DE EVENIMENTE SIGURE 100%, GARANTATE 100% (SPORTIVE: FOTBAL, TENIS, MOTO GP, FORMULA 1, ALTE SPORTURI; MUZICALE: CONCERTE, FESTIVALURI, OPERA; SPECTACOLE, CIRC SI ALTE EVENIMENTE).

EVENTURIA VINDE DOAR PACHETE TURISTICE CARE CONTIN CEL PUTIN CAZARE + BILET DE INTRARE LA EVENIMENT.

Servicii incluse

tarif / 2 persoane / sejur / cazare in camera dubla (2 adulti), in perioada evenimentului, la un hotel de 3* minim

*pentru camera SGL, TPL, pentru copii cazati impreuna cu adulti preturile se vor recalcula si comunica punctual.

- masa mic dejun

bilet standard/standing de acces la eveniment (la cerere se vor comunica suplimente de preț pentru bilete de categorie superioară / V.I.P. / alte categorii existente, în funcție de eveniment și/sau locație)

taxa de procesare / curierat / trimitere a documentelor de călătorie.

Nu sunt incluse / servicii opționale care se pot asigura la cerere:

o categorie superioara de bilet, care se poate asigura, contra-cost, cu achitarea diferențelor de plata

transportul din / spre Romania (se poate asigura la cerere, avion/autocar, contra-cost)

transferuri la/de la aeroport sau la/de la locul evenimentului / rent-a-car

asigurare medicala de calatorie/travel storno (aprox. 89 ron/pers.)

*EVENTURIA RECOMANDĂ încheierea unei asigurări MONDIAL ASSISTANCE STORNO TRAVEL, pentru evitarea unor surprize neplacute de natura personala ale turistilor: imbolnavire, deces rude >gr.II, concediere, divorț etc., cf. condiții valabile.

MONDIAL ASSISTANCE_Info_preliminar_IPID_Polita TRAVEL

MONDIAL ASSISTANCE_Conditii Pachet_protectie_Travel_1804

- taxa de oraș/stațiune (se plătește de către turist la recepția hotelului, obligatoriu, și este variabilă).

alte servicii opționale care ne pot fi solicitate contra - cost (excursii, tururi sau intrări la obiective turistice).

Pentru orice informații sau detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați, telefonic: 0755 013 983 sau pe e-mailinfo@eventuria.ro

Detalii

  • Tip serviciu: Pachet
  • Transport: individual
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
disponibilCamera poate fi rezervata la cerereCamera poate fi confirmata in 48 de ore