Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pachete cazare si bilete Formula 1 Turcia

498
Vezi detalii

Descriere

MARELE PREMIU AL TURCIEI REVINE ÎN PROGRAMUL DIN 2021 AL FORMULEI 1! VA LUA LOCUL MP DIN SINGAPORE
Grand Prix-ul Turciei va reveni în calendarul din 2021 al Formulei 1 iar cursa de la Istanbul Park va avea loc la începutul lui octombrie.

Cursa de la Istanbul va lua locul Marelui Premiu din Singapore, care nu va mai avea loc în acest an din cauza problemelor cauzate de pandemia de COVID-19.
Grand Prix-ul Turciei fusese scos inițial din calendar din cauza restricțiilor de călătorie la nivel internațional, însă acum va avea loc pe 3 octombrie 2021, cu cele 3 zile de eveniment-spectacol: 1 oct. antrenamente, 2 oct. calificari si 3 oct. cursa finala.
Stefano Domenicali, președintele F1, declara: ”Suntem încântați să revenim în Turcia la Intercity Istanbul Park. Sperăm să vedem o nouă cursă fantastică pe una dintre cele mai bune piste din lume”. Eventuria.ro te duce in siguranta 100% alaturi de idolii tai la F1 Istanbul, Turcia 2021, cu pachete turistice care contin 3 nopti cazare + mic dejun si bilete de intrare categoria minim general admission cu preturi de la
249 euro/pers./sejur (498 euro/ 2 persoane/ sejur). Desigur, transportul va poate fi furnizat tot de catre Eventuria sau puteti sa vi-l organizati si singuri, in cazul in care doriti.


SUPLIMENTE PENTRU BILETE DE CATEGORIE SUPERIOARA - se adauga la pachetul standard si vor fi comunicate punctual deoarece sufera modificari si actualizari dinamice. Categoriile superioare pentru care puteti cere costurile sunt:
SUPLIMENTE BILETE CATEGORIE SUPERIOARA - pachet standard: 
+ Silver 5 / Silver 6; 
+ Silver 2; 
+ Silver 3/ Silver 4; 
+ Silver 1 / Silver 7 / Silver 8; 
+ Gold Open Air; 
+ Gold 3 
+ Gold 1 / Gold 2; 
+ Platinum.

Formula 1 are și un program de ospitalitate, mai multe tipuri de pachete ce includ pe langa biletul la cursă și accesul la petreceri, pit lane walk (te plimbi pe linia boxelor, într-o perioadă de pauză) sau posibilitatea de a da un tur pe pistă. Aceste pachete sunt in special adresate publicului VIP, in cautare de experiente unice.

PACHETUL TURISTIC SE POATE PERSONALIZA în funcție de:

- hotelul dorit (de la 3* pana la 5*/hoteluri Luxury sau Boutique),

- numărul de nopți sau categoria de bilet la eveniment,

- dacă se mai doresc și alte servicii adăugate, cu recalcularea tarifului.

De aceea, Eventuria va comunica doar la cererea scrisă a turistului o ofertă concretă de preț și pachet turistic/fiecare destinație, în funcție de opțiunile personale, exigențe și necesități, dar și în funcție de disponibilitățile și condițiile de vânzare ale furnizorilor.

Toate aceste suplimente sunt extrem de dinamice, au o disponibilitate redusă, se schimbă în funcție de organizator/furnizor/momentul rezervării și pot fi comunicate doar la cerere, punctual, de către Consultanții Eventuria. Eventuria își rezervă dreptul de a nu actualiza aceste prețuri în timp real și de a confirma turistului valabilitatea din momentul solicitării ofertei.

Nota 1: Odată confirmate prețul și disponibilitatea, turistul trebuie să știe că fără semnarea Contractului de servicii de călătorie, emiterea Facturii Fiscale și achitarea avansului stabilit în minim 24 h, nu se vor putea garanta tarifele comunicate, aceste pachete turistice fiind extrem de restrictive. Odată rezervate, pachetele nu se mai pot anula/decomanda fără penalizări de 100% din valoarea lor. De aceea, recomandarea agenției este ca să procedați la securizarea ofertei prin plată imediată a avansului stabilit.

În cazul în care nu v-ați decis în timp util și/sau nu ați achitat avansul în intervalul de timp stabilit, consultanții noștri vor verifica din nou disponibilitatea ofertei și a tarifelor, eventual cu recalcularea lor.

Nota 2: În toate cazurile, odată pachetul turistic comandat, achitat avansul de către Dvs. și confirmat de noi, rămâne ferm, include penalizări de 100% și este garantat 100% de noi.

Nota 3: EVENTURIA ESTE AGENTIA TA DE TRAVEL SPECIALIZATA IN PACHETE TURISTICE DE EVENIMENTE SIGURE 100%, GARANTATE 100% (SPORTIVE: FOTBAL, TENIS, MOTO GP, FORMULA 1, ALTE SPORTURI; MUZICALE: CONCERTE, FESTIVALURI, OPERA; SPECTACOLE, CIRC SI ALTE EVENIMENTE).

EVENTURIA VINDE DOAR PACHETE TURISTICE CARE CONTIN CEL PUTIN CAZARE + BILET DE INTRARE LA EVENIMENT. De asemenea, pretul se modifica in functie de numarul de zile de acces la cursa. Exista posibilitatea achizitionarii unui pachet Standard cu 2 nopti de cazare si o zi acces la cursa (ziua concursului) sau a unui pachet de cazare 3 nopti si 3 zile acces la cursa, care se va comunica la cerere.

Servicii incluse

tarif / 2 persoane / sejur / cazare in camera dubla (2 adulti), in perioada evenimentului, la un hotel de 3* minim. Hotelurile mentionate in oferta au disponibilitate limitata si pot fi inlocuite cu unele similare.

*pentru camera SGL, TPL, pentru copii cazati impreuna cu adulti preturile se vor recalcula si comunica punctual.

- masa mic dejun

bilet standard/standing de acces la eveniment (la cerere se vor comunica suplimente de preț pentru bilete de categorie superioară / V.I.P. / alte categorii existente, în funcție de eveniment și/sau locație)

taxa de procesare / curierat / trimitere a documentelor de călătorie.

Nu sunt incluse / servicii opționale care se pot asigura la cerere:

o categorie superioara de bilet, care se poate asigura, contra-cost, cu achitarea diferențelor de plata

transportul din / spre Romania (se poate asigura la cerere, avion/autocar, contra-cost)

transferuri la/de la aeroport sau la/de la locul evenimentului / rent-a-car

asigurare medicala de calatorie/travel storno (aprox. 89 ron/pers.)

*EVENTURIA RECOMANDĂ încheierea unei asigurări MONDIAL ASSISTANCE STORNO TRAVEL, pentru evitarea unor surprize neplacute de natura personala ale turistilor: imbolnavire, deces rude >gr.II, concediere, divorț etc., cf. condiții valabile.

MONDIAL ASSISTANCE_Info_preliminar_IPID_Polita TRAVEL

MONDIAL ASSISTANCE_Conditii Pachet_protectie_Travel_1804

- taxa de oraș/stațiune (se plătește de către turist la recepția hotelului, obligatoriu, și este variabilă).

alte servicii opționale care ne pot fi solicitate contra - cost (excursii, tururi sau intrări la obiective turistice).

Pentru orice informații sau detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați, telefonic: 0755 013 983 sau pe e-mailinfo@eventuria.ro

Detalii

  • Tip serviciu: Pachet
  • Transport: individual
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
disponibilCamera poate fi rezervata la cerereCamera poate fi confirmata in 48 de ore