Pachete bilete si cazare concerte Zucchero

998  921 
Vezi detalii

Descriere

Zucchero este un cantaret italian de muzica rock. A vandut peste 40 de milioane de albume la nivel mondial si a primit mai multe premii, printre care doua premii World Music Awards, sase IFPI Europe Platinum Awards si o nominalizare la Premiile Grammy.
Lasă-te sedus de carisma și vocea inconfundabilă a lui Zucchero într-un concert live de neuitat! Rezervă-ți biletele acum și pregătește-te să trăiești pasiunea muzicii italiene cu unul dintre cei mai iubiți artiști ai săi. Cu hituri ca „Senza Una Donna”, „Baila Morena”, și „Diamante”, Zucchero aduce pe scenă un amestec vibrant de blues, rock și soul, toate îmbogățite de esența sa unică mediteraneană. Fiecare performanță este o demonstrație de forță vocală și emoție, garantând o seară plină de melodii care îți vor rămâne în suflet. Nu rata ocazia de a vedea această legendă a muzicii live; asigură-ți locul acum pentru a experimenta magia unui concert Zucchero!

Special pentru fanii Zucchero, vă oferim pachete concerte în Europa 2024 cu bilet concert şi cazare inclusă în Italia, Germania, Elveţia, Franţa, Olanda, Austria, Slovacia.

Experienţa plăcută, Suportul Non-Stop şi Vacanţele reuşite sunt avantaje ce reprezintă marca Eventuria.

Eventuria te duce întotdeauna Simplu. Sigur. Alături de idolii tăi!

Servicii incluse

+ 2 bilete oficiale alăturate concert Zucchero
+ Cazare 2 persoane Hotel 3* minim 2 nopți + mic dejun inclus
+ Suport permanent 24/7

Solicită acum o ofertă de pachet cu 2 bilete concert Zucchero si cazare 2 persoane!

Detalii

  • Tip serviciu: Pachet
  • Transport: individual
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
disponibilCamera poate fi rezervata la cerereCamera poate fi confirmata in 48 de ore