Viena si Concertele magice de sarbatori




Pentru multi dintre noi, Viena este un muzeu in aer liber. Indiferent de perioada in care calatoresti, cladirile in stil baroc, eleganta locului, dau orasului un farmec aparte. Majoritatea turistilor, insa, o asociaza cu anotimpul rece. De la mijlocul lunii noiembrie pana la finalul lunii decembrie, cele mai frumoase locuri din Viena se transforma în magice piete de Craciun. Centrul istoric si strazile pentru cumparaturi sunt decorate cu lumini de sarbatoare, in aer plutesc arome de migdale prajite si vin fiert.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, la Viena au loc poate cele mai multe concerte de muzica clasica. Cei mai putin norocosi care nu prind loc la marele concert de la Opera, pot alege dintr-o multime de alte concerte, in locatii spectaculoase.

Schoenbrunn Palace Orchestra Christmas Concert
Schoenbrunn Palace, Vienna

Salon Orchestra Alt-Wien Christmas Evening Concert
Kursalon, Vienna

Vienna Baroque Orchestra concert at the Palais Schönborn
Palais Schönborn Batthyány, Vienna

Mozart Ensemble Concert at the Mozarthaus
Sala Terrena, Vienna

Vienna Residence Orchestra Concert at Palais Auersperg
Palais Auersperg, Vienna


Classic Ensemble Vienna Concert at St. Peter's Church
St. Peter's Church, Vienna

Vivaldi's 'The four seasons' at the St. Charles Church
St. Charles Church, Vienna

Hofburg-Orchestra Christmas concert at the Festival Hall
Hofburg Palace, Festival Hall, Vienna

Daca data pe care o alegeti pentru participarea la un concert coincide cu seara de Craciun sau de Anul Nou, exista posibilitatea sa optati pentru un pachet ce include accesul la eveniment si cina festiva, cu 3 feluri de mancare. Optiunile de cazare la destinatie sunt numeroase, iar celor care vor sa simta mai bine atmosfera de sarbatoare le recomandam hoteluri in zona Ringstrasse – Das Opernring, Palais Hansen Kempinski, The Ritz-Carlton, Palais Coburg Hotel Residenz, ,Bristol sau Imperial. Tarifele pachetelor pornesc de la 289 euro / persoana pentru un sejur de 2 nopti, 3 zile la care se pot adauga bilete de avion pentru cei care nu opteaza pentru transport individual.

Orice pachet poate fi personalizat, la cerere, in functie de preferintele fiecarei persoane.

 

Alaturi de voi, echipa Eventuria

#Eventuria = #alăturideidoliităi 

#Eventuria #LifeIsOneMusicSportAndLoveTravelStory <3


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare