Mergi acum la meciurile din Liga Campionilor 2023-2024 cu Eventuria


Fotbalul european este în plină desfășurare, iar Liga Campionilor este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sezonului. Dacă ești un pasionat de fotbal și vrei să fii martorul unor meciuri de neuitat în cadrul celei mai prestigioase competiții de cluburi din Europa, ai ajuns în locul potrivit. Eventuria este partenerul tău de încredere unde poți găsi cele mai bune pachete turistice care conțin bilete pentru meciurile din Liga Campionilor.

Despre Eventuria

Eventuria este agentul tău expert, cu parteneri verificați și de încredere pentru pechete turistice care conțin cel puțin cazare și bilete de intrare la evenimente sportive și muzicale, și suntem mândri să îți oferim oportunitatea de a participa și anul acesta la meciurile din Liga Campionilor 2023 - 2024. Avem o rețea de parteneri de încredere care ne furnizează pachetele ce conșin biletele tale cu locurile pe care le preferi, asigurându-ne că fiecare comandă ajunge la momentul oportun, pentru ca tu să te bucuri de meciul dorit. În acest an, suntem extrem de entuziasmați să vedem care echipă va călca pe urmele lui Manchester City și va deveni noua campioană a Ligii Campionilor.

Cum să cumperi bilete pentru Liga Campionilor 2023-2024 cu Eventuria

Echipa noastră de servicii pentru clienți primește numeroase întrebări de la fani care doresc să știe cum pot rezerva bilete pentru Liga Campionilor 2023-2024. Știm că poate fi dificil să obții bilete atunci când nu faci parte din niciunul dintre cluburile participante, dar haideți să vă ghidăm și să vă explicăm cum decurge procesul de achiziționare:

  1. Alege meciul dorit și trimite-ne o solicitare direct din site prin accesarea butonului: ”Rezervă”. Nu te speria, nu rezervi nimic ferm, pentru că noi reverificăm disponibilitățile și te sunăm să reconfirmăm. Eventuria îți oferă o gamă variată de meciuri din Liga Campionilor, astfel încât să poți alege partida pe care o dorești.
  2. Ar fi bine să alegi zona din stadion în care vrei să stai și să ne menționezi acest lucru. Pachetele noastre conțin biletele cele mai ieftine incluse, în general inel 3 sau peluză. În prețul afișat pentru minim 2 persoane plătitoare oferim câte 2 locuri alăturate, însă nu mai multe, deoarece sunt diferențe de preț și trebuie recalculate. Și hotelul inclus în pachetul basic este cel de 3*, dar uneori avem posibilitate de upgrade la 4*, fără diferențe de preș, de aceea o discuție clarificatoare cu Consultanții Eventuria va fi în avantajul tău. Ne poți suna oricând la nr. 0740091802 și te vom ghida noi.
  3. Indică numărul de bilete dorit. Poți cumpăra bilete pentru tine și pentru prietenii tăi, pentru a vă bucura împreună de acest spectacol unic și captivant al meciurilor de mare clasă.
  4. Apasă butonul "Cere oferta". Este pasul care te apropie cel mai mult de biletele tale dorite – cererea ta va ajunge la noi, iar un consultant dedicat te va suna și va lua legătura cu tine, va personaliza oferta și doar după ce te vei decide și ii vei da comanda fermă și plata avansului, va bloca ferm totul.
  5. Completează formularul de comandă cu datele personale. Asigură-te că toate informațiile sunt corecte pentru a evita orice neplăceri ulterioare. Nu uita să verifici dacă toate datele sunt corecte. Precizia este cheia, așa că asigură-te că ai introdus toate informațiile corect.

Despre Liga Campionilor

Liga Campionilor este cel mai prestigios turneu de fotbal european, aducând laolaltă campionii din ligile naționale de top și locurile secunde ale acestora. Finala Ligii Campionilor este unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive din lume.

Turneul este alcătuit din trei runde de calificare: o rundă de play-off, o rundă de grup și patru runde eliminatorii, cunoscute sub numele de "Optimile de finală", care conduc la două cluburi care se luptă pentru trofeu în finala Ligii Campionilor.

În rundele de calificare și runda de play-off, cluburile se întrec în două meciuri - unul acasă și unul în deplasare. Clubul cu cel mai mare număr de goluri în agregat avansează la următoarea rundă. În caz de egalitate, golurile și apoi loviturile de departajare determină câștigătorul. Apoi, urmează faza grupelor cu 32 de cluburi, împărțite în opt grupe de câte patru cluburi fiecare, care se duelează acasă și în deplasare între septembrie și decembrie împotriva celorlalte trei cluburi din grupa lor.

Două cluburi puternice din fiecare grupă trec în prima rundă eliminatorie, cunoscută sub numele de "Sferturile de finală". Câștigătorii "Optimilor de finală" avansează în semifinale, iar câștigătorii din semifinale ajung în finala Ligii Campionilor. Cluburile care se clasează pe locul trei în fiecare grupă continuă în UEFA Europa League, la runda 16.

Cele mai mari echipe europene concurează pentru a ridica trofeul Ligii Campionilor în acest sezon. Favoriții mari pentru câștigarea titlului sunt Paris Saint-Germain, Manchester City, Bayern Munich și Real Madrid. Fiecare echipă se dedică întotdeauna acestui turneu, chiar dacă trebuie să se concentreze și pe Premier League, FA Cup și EFL Cup.

Echipele engleze în Liga Campionilor UEFA

Există un număr maxim de cinci echipe pe țară care se pot califica pentru Liga Campionilor UEFA în fiecare sezon. Patru echipe engleze se califică direct prin clasamentul Premier League, primele patru echipe se califică direct. A cincea echipă poate obține calificarea doar prin câștigarea Ligii Campionilor sau a Ligii Europa, fără a se clasa în primele patru locuri ale clasamentului. În cazul în care o echipă engleză câștigă Liga Campionilor sau Liga Europa și se clasează totuși în primele patru locuri, tot vor fi doar 4 echipe în Liga Campionilor în sezonul următor. Manchester City, Liverpool, Manchester United, Tottenham Hotspur și Chelsea sunt echipele care au reprezentat cel mai des Premier League în cel mai mare turneu european de club în ultimii ani. Manchester City este cea mai recentă echipă engleză care a câștigat trofeul în sezonul 2022-2023. Chelsea a câștigat turneul în sezonul 2020-2021. Manchester City, Arsenal, Manchester United și Newcastle United au reprezentat Premier League în sezonul 2023-2024.

Liga Campionilor 2023-2024

Acest an aduce cea mai mare schimbare pentru echipele engleze în acest turneu. Pentru prima dată, 3 din cele 4 echipe care s-au calificat pentru Liga Campionilor nu au jucat acolo în sezonul trecut. Liverpool, Chelsea și Tottenham Hotspur au renunțat, fiind înlocuite de Manchester United, Arsenal și Newcastle United. Importanța ediției din acest sezon este imensă. Anglia trebuie să se claseze în primele două locuri ale țărilor participante pentru a-și asigura un loc suplimentar în Liga Campionilor reformate.

Istorie

Liga Campionilor a început sub numele de Cupa Europeană în sezonul 1955-1956. La început, acest turneu era dedicat doar campioanelor naționale. Turneul era dominat de Real Madrid, care a câștigat primele cinci ediții. Benfica a fost primul club care a reușit să rupă dominația madrilenilor, câștigând Cupa Europeană în 1961. În 1992, UEFA a schimbat numele turneului în UEFA Champions League. Turneul s-a extins considerabil de la acea schimbare de nume.

Victorii și trofee în Liga Campionilor

Real Madrid este cel mai de succes club din istoria turneului. Real Madrid a câștigat Cupa Europeană de 13 ori - cel mai recent printr-o victorie cu scorul de 3-1 împotriva lui Liverpool la Kiev. Printre câștigătorii Cupei UEFA Champions League se numără:

  • 2004: Porto 3-0 AS Monaco;
  • 2005: Liverpool 3-3 Milan;
  • 2006: Barcelona 2-1 Arsenal;
  • 2007: Milan 2-1 Liverpool;
  • 2008: Manchester United 1-1 Chelsea;
  • 2009: Barcelona 2-0 Manchester United;
  • 2010: Internazionale 2-0 Bayern Munich;
  • 2011: Barcelona 3-1 Manchester United;
  • 2012: Chelsea 1-1 Bayern Munich;
  • 2013: Bayern Munich 2-1 Borussia Dortmund;
  • 2014: Real Madrid 4-1 Atletico Madrid;
  • 2015: FC Barcelona 3-1 Juventus;
  • 2016: Real Madrid (câștigă după penalty-uri) 1-1 Atletico Madrid;
  • 2017: Juventus 1-4 Real Madrid;
  • 2018: Real Madrid 3-1 Liverpool;
  • 2019: Liverpool 2-0 Tottenham Hotspur;
  • 2020: Bayern Munich 1-0 Paris Saint-Germain;
  • 2021: Chelsea 1-0 Manchester City;
  • 2022: Liverpool 0-1 Real Madrid;
  • 2023: Manchester City 1-0 Inter Milan.

Întrebări frecvente despre biletele pentru Liga Campionilor

Unde pot cumpăra bilete pentru Liga Campionilor?

Eventuria este agenția ta de turism touroperatoare și specializată pentru toate biletele tale de fotbal. Când cauți cele mai bune bilete disponibile, acesta este locul potrivit! Toți partenerii noștri ne asigură biletele disponibile conform comenzilor. Așa că nu ezita să ne contactezi și să ne spui ce preferi.

Întrebare frecventă: Pot cumpăra bilete pentru finala Ligii Campionilor fără a fi membru sau a avea un abonament de sezon?

Răspunsul nostru: Da, toate pachetele noastre care conțin biletele sunt disponibile pentru oricine. Nu este necesar să ai abonament pentru a-ți comanda biletele prin Eventuria.

De ce să rezervi cu noi?

  • Garanție de returnare a banilor de 100% pentru bilete
  • Stoc în timp real
  • Suport Non-Stop pre/post-achiziție
  • Plată securizată
  • Rezervări de ultim moment
  • 20 de ani vechime și expertiză

Oferim și alte activități + Bilete de vizitat Muzeele pentru stadioanele cele mai populare:

  • Bilete pentru Stadionul Wembley
  • Bilete pentru Old Trafford
  • Bilete pentru Emirates Stadium
  • Bilete pentru Stamford Bridge
  • Bilete pentru Nou Camp
  • Bilete pentru San Siro
  • Bilete pentru meciuri de fotbal

Liga Campionilor - Privire de ansamblu

Fondată: 1955 (1992 în formatul actual)

Număr de echipe: 32 (faza grupelor), 16 (faza eliminatorie)

Cele mai multe titluri: Real Madrid (14 titluri)

Cele mai multe apariții: Cristiano Ronaldo (183 de apariții cu Real Madrid, Juventus și Manchester United)

Deținătorul actual: Manchester City (primul titlu)

Golgheter all-time: Cristiano Ronaldo (140 de goluri pentru Real Madrid, Manchester United și Juventus)

Este momentul să te bucuri de competiția Champions League 2023-2024 în siguranță și cu rezervare din timp cu Eventuria! Noi lucrăm ca tu să nu ai nicio grijă, doar să te bucuri de experiență și spectacolul sportiv al fotbalului de mare clasă și calitate, împreună cu cei mai dragi!

Carmen Nicolescu

Manager Eventuria și Fan no 1 al Champions League

Urmărește-ne și pe rețelele de social media:

Pagina de Facebook Eventuria:

Grup Eventuria Facebook:

Twitter Eventuria:

Youtube Eventuria:

Instagram Eventuria

TikTok Eventuria

Pinterest
Tumblr


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare