Experienta Formula 1 EVENTURIA


De cativa ani, Formula 1 nu mai reprezinta doar o competitie sportiva pentru noi. Este experienta unica pentru unii, emotie pentru altii, motoarele masinilor nu fac galagie ci muzica, in tribuna nu stii daca visezi sau chiar traiesti realitatea evenimentului.

     Am spune ca pasionatii sunt doar domnii, insa Formula 1 atrage din ce in ce mai mult si public feminin, copii care ajung sa creasca o data cu idolii lor si care de cele mai multe ori beneficiaza si de tarife speciale la pachetele de acces la eveniment. 

    Fiecare Premiu este diferit de altul, de la locatie, la organizare, la posibilitatea de upgrade al pachetului. Spre exemplu, exista acces general pentru oameni cu posibilitati financiare modeste, bilete in tribune pentru cei care doresc sa vada cursa din zone cheie (curba, start-finish) sau pachete ``tailor-made`` VIP - pit lane ce includ accesul pe pista in pauze, acces la petreceri, cazari in hoteluri de 5* sau pe iaht (Abu Dhabi). Noi va putem organiza o astfel de vacanta personalizata, in functie de buget, preferinte. 

    De asemenea, cei mai curajosi pot incerca sa conduca o masina de F1 sau sa fie copiloti. Cateva circuite pun la la dispozitia turistilor si aceste tipuri de experiente (Italia, Franta, Spania, etc.)

Avand in vedere cantitatea de informatii pe care dorim sa v-o punem la dispozitie cu privire la fiecare Circuit de Formula 1, va invitam sa urmariti articolele noastre viitoare, despre fiecare Premiu in parte, pentru a va culege detaliile ce va vor ajuta in alegerea celei mai potrivite experiente. Va vom veni in ajutor cu tipuri de pachete, tarife, ponturi, pareri ale turistilor care deja au fost acolo, plusuri si minusuri in alegerea pe care urmeaza sa o faceti. Stay tuned! 

 

Alaturi de voi, echipa Eventuria

#eVineri  #Eventuria = #alăturideidoliităi 

#Eventuria #LifeIsOneMusicSportAndLoveTravelStory <3


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare