photo

Turneul de Tenis Roland Garros 2012

Pret de la 207 EUR
Solicită rezervare

Plecare pe data

Servicii incluse

- 2 nopti cazare la unul din hotelurile din oferta in perioada cuprinsa intre 26 mai – 11 iunie 2012;
- mic dejun bufet;

Nu sunt incluse

- transport din/ spre Romania ( se poate asigura la cerere), *compania Blue Air (de la 135 EUR), TAROM (de la 221 EUR) sau Air France (de la 262 EUR);
- transfer aeroport – hotel – aeroport: tarif de la 45 EUR/ persoana (se poate asigura la cerere);
- bilet de intrare la meciurile din cadrul Turneului Roland Garros;
- asigurare TRAVEL – aproximativ 38 lei/ persoana (include asigurare medicala si asigurare STORNO) – recomandata de catre ACTIV TOURS!
Nota: *tarifele biletelor de avion sunt strict informative si nu pot fi garantate pana la momentul rezervarii ferme si achitarii avansului.

Nota

Pentru pachet format din cazare si bilete de intrare la meciurile din cadrul Turneului de Tenis Roland Garros in perioada 27 mai - 10 iunie, ne puteti contacta pe e-mail info@activtours.ro sau la telefon 0755 013 983.


Top 10 lucruri de facut la PARIS

Parisul este un oras vizitat indiferent de anotimp. Ce să nu ratați dacă ajungeți la Paris? Depinde de gustul fiecăruia. Am putea spune Luvru sau Versailles, pentru cei care iubesc arta, cafenelele din cartierul latin pentru cei care vor să stea la o terasă, să citească o revistă, să ia o gustare, sau pur și simplu să ia pulsul Parisului. Ar mai fi Champs Élysées și Sena pentru cei care iubesc plimbările, fie pe jos, fie cu celebrele bateaux mouches.

Pentru detalii click AICI pentru a accesa blogul ACTIV TOURS.

 


 


Nota OFERTA:


- tarifele sunt exprimate in EUR/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de


disponibilitati (cazare, avion etc) pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic;


- perioada de cazare la PARIS este in intervalul 26 mai – 11 iunie 2012; prelungirea sau


modificarea perioadei de cazare este posibila, iar pentru recalcularea pachetului turistic,


va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail;

 

- Turneul Roland Gaross are loc la Paris in perioada 27 mai – 10 iunie 2012;


- biletele nu se comercializeaza decat in cadrul pachetului turistic promovat


(care sa cuprinda cazare si/ sau transport)!!!


- clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania, acest lucru fiind acceptat de catre turist;

- inscrierea devine ferma in momentul achitarii a 50% din valoarea pachetului – nu se accepta modificari sau renuntari, penalizarile sunt de 100% dupa ce pachetul a fost confirmat de catre ACTIV TOURS&TRAVELS!NOTE!!!

NOTA 1:Turistul a luat la cunostinta ca, in cazul anularii Concertului/Evenimentului din motive independente care tin de organizarea calatoriei (imbolnavirea artistilor, suspendarea zborurilor din cauze ce tin de siguranta pasagerilor, calamitati naturale, orice alte motive care nu intra in atributiunile agentiei de turism, care furnizeaza doar serviciile respective constand in cazare si/sau transport + bilet de intrare la eveniment, ACTIV TOURS&TRAVELS fiind un INTERMEDIAR intre furnizorul de EVENIMENT propriu-zis si consumatorul de servicii/turistul final si NU ORGANIZATORUL EVENIMENTULUI PROPRIU-ZIS), TURISTULUI i se vor restitui banii pe serviciile neconsumate - respectiv BILETUL DE INTRARE la EVENIMENT. In niciun caz TURISTUL nu poate sa-si anuleze pachetul de servicii si sa pretinda alte despagubiri, in aceasta situatie aplicandu-se conditiile GENERALE de contractare, plata si penalizare ale unui pachet de servicii turistice, conform Contractului-cadru de comercializare a pachetului de servicii turistice incheiat cu Turistul!

NOTA 2: In cazul anularii EVENIMENTULUI cf. NOTA 1, TURISTUL este de acord, de principiu, sa-si consume serviciile contractate ca pachet de Citybreak, acesta supunandu-se conditiilor generale de contractare si penalizare ale unui pachet turistic! In cazul in care, totusi, doreste sa-si anuleze pachetul, va suporta penalizarile.

NOTA 3: In cazul pachetelor de tip EVENIMENTE / CHARTER pot interveni anulari, decomandari sau reprogramari, care nu tin de competenta Touroperatorului si nu sunt produse in niciun caz din vina lui. Acestea pot fi, dar nu se limiteaza doar la situatiile enumerate: imbolnaviri ale artistilor, accidente ale jucatorilor, calamitati naturale, anulare a zborurilor datorate unor conditii climatice care ar pune in pericol integritatea si sanatatea pasagerilor, greve sau conflicte de munca, tulburari sociale, razboaie etc., orice eveniment care nu tine de vointa sau bunacredinta Touroperatorului. Aceste evenimente nu pot fi imputate Touroperatorului, ele fiind cazuri de forta majora, independente de puterea de actiune a Touroperatorului sau de vointa Turistului. In aceste cazuri, Turistul a luat la cunostinta de conditiile enumerate in NOTA 1 si NOTA 2 si va primi contravaloarea serviciilor neefectuate/efectuate partial, in conditiile Prestatorului final!

VA MULTUMIM CA ATI ALES SERVICIILE ACTIV TOURS & TRAVELS!

Harta

stadium-map

Recomandari de alte pachete

Real Madrid - Getafe 29 noiembrie 2015
photo

Cazare si bilet la Real Madrid - Getafe 29 noiembrie 2015 de la 289 euro/ persoana!

Detalii oferta


Finala Europa League 15 mai 2013 - Amsterdam Arena
photo

Rezerva acum pachetul tau la Finala Europa League de pe Amsterdam Arena! - Tarif de la...

Detalii oferta


NOTA: Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile si in anumite momente. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site, si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie. Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe eventuria.ro sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o orientare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale touroperatorilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara, de ex. Prin urmare, contactati-ne la e-mail: info@activtours.ro si telefon: 0213355455 pentru a va oferi toate detaliile cu privire la o anumita oferta, publicata pe site-ul nostru. Eventuria este marca ACTIV TOURS & TRAVELS pentru pachetele turistice de evenimente sportive si concerte (S.C. GROUP G4 PROMOTION SRL/J03/406/2003 – CUI RO15308727) Licenta de turism nr. 2676/23.04.2012 (reinnoita, obtinuta initial in 2003!).
Turistul este asigurat pentru rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de turist in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism la Societatea de asigurare OMNIASIG, Sucursala Arges, Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10454/2001, CUI 14360018, Autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor –R.A -047/10.04.2003, Inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal al A.N.S.P.D.C.P sub nr.1641, cu Polita de asigurare impotriva falimentului, seria I 28661, fara fransiza, valabila de la 30.04.2015 pana la 29.04.2016, achitata integral cu OP /20.04.2015.
Site-uri partenere:  activtours.ro
Eventuria  © 2014 Toate drepturile rezervate.  | Despre noi  | Termeni si conditii  | Contract cu turistul  | Modalitati de rezervare si plata  | Cine suntem  | Intrebari frecvente  | Garantia calitatii  | Cariere
ACTIV TOURS & TRAVELS - Eventuria apartine SC GROUP G4 PROMOTION SRL | RO15308727 | J03/406/2003 | Licenta turism nr. 2676/23.04.2012 | Polita asigurare seria I nr. 28661 /30.04.2015 - 29.04.2016 - OMNIASIG | Brevet turism nr. 10384/2005 - Carmen Nicolescu | A.N.S.D.P.C.P. nr. 16760 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro
@ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS este Marca Inregistrata cu nr. M 2015 02754 / 23.04.2015. Toate drepturile rezervate.